Μεσολόγγι: Επεισόδια σε αγώνα τοπικού - Έξι αστυνομικοί τραυματίες
NewsroomΣύμφωνα με το agriniopress, οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας, όταν βγήκαν από το γήπεδο, πέταξαν προς τη διμοιρία των αστυνομικών και την ΟΠΚΕ, φωτοβολίδες, πέτρες και κροτίδες, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου έξι αστυνομικοί για τις πρώτες βοήθειες, ο ένας εκ των οποίων τραυματισμένος, που μάλιστα παρέμεινε για νοσηλεία.
Μετά το περιστατικό που αμαύρωσε τον αγώνα των play off που έδωσε την άνοδο στην ΑΕΜ, δεν υπήρξαν προσαγωγές, ενώ δικογραφία σχηματίζεται κατά αγνώστων για τον νόμο περί αθλητικής βίας, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης – για τον έναν εκ των έξι αστυνομικών- και παράβαση του νόμου περί όπλων. Να σημειωθεί πως οι τρεις από τους έξι αστυνομικούς, θύματα της επίθεσης των οπαδών, ήταν από τη διμοιρία που είχε φτάσει για ενίσχυση από το Αγρίνιο.
Για την ιστορία, η αυλαία του πρωταθλήματος έπεσε με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Όμηρο και την ΑΕΜ στο Νεοχώρι. Οι Μεσολογγίτες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν και «γύρισαν» το ματς και στέφθηκαν πρωταθλητές Αιτωλοακαρνανίας μετά από τέσσερα χρόνια και πήραν το εισιτήριο για την Γ' Εθνική.
- Τέμπη, η δίκη: 3 χρόνια μετά, οι μοιραίες παραλείψεις στο δικαστήριο - Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι για τους 57 νεκρούς
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- Χάος στο Ισραήλ: Η στιγμή των ιρανικών επιθέσεων - Πιάστηκαν στον «ύπνο» τα συστήματα προειδοποίησης
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους