Αθλητισμός|30.05.2019 14:17

Αρης: Αλλάζει τα... φώτα στο γήπεδο για να λάμψει το «Κλεάνθης Βικελίδης»

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ενα από το κομβικά έργα βελτίωσης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως είχε καταγράψει το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ», ήταν η αντικατάσταση του κεντρικού φωτισμού του γηπέδου, στον οποίο δεν είχε γίνει καμία συντήρηση τα τελευταία χρόνια. Χωρίς σημαντικές βελτιώσεις η UEFA δεν θα δώσει το πράσινο φως για τη χρήση του γηπέδου σε ευρωπαϊκούς αγώνες και οι άνθρωποι του Αρη, συμπεριέλαβαν το ζήτημα του φωτισμού στην κορυφή της ατζέντας τους. 

Ο Βαγγέλης Παντζαρτζίδης, στενός συνεργάτης του Θόδωρου Καρυπίδη και υπεύθυνος όλων των έργων που θα γίνουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», συμμετέχοντας μάλιστα στη σύσκεψη που έγινε με τον Ιταλό απεσταλμένο της UEFA, ενημέρωσε από τα social media ότι ξεκινούν οι εργασίες που θα κοστίσουν περισσότερο από 500.000 ευρώ και που όταν τελειώσουν, το γήπεδο του Αρη θα έχει εξ ολοκλήρου φωτισμό τεχνολογίας LED. 

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Σε συνεργασία με την εταιρεία GEYER και με εντόλη του προέδρου @theodorkaripidis ξεκινάμε τις εργασίες αντικατάστασης του κεντρικού φωτισμού του γηπέδου που περιλαμβάνει τους δύο πυλώνες και τους κεντρικούς προβολείς στο στέγαστρο της Θύρας 9 με νέους προβολείς τεχνολογίας LED. Ενα έργο που όταν ολοκληρωθεί στις 10 Ιουλίου η δαπάνη του θα έχει ξεπεράσει το μισό εκατομύριο ευρώ και θα καθιστά το γήπεδο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ το πρώτο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα που θα εχει εξ ολοκλήρου φωτισμό τεχνολογίας LED!!!!. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ».

  • Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Αρης διευκρίνισε ότι τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, δεν περιλαμβάνουν τους αγώνες των πλέι οφ της Super League.

ΑρηςΚλεάνθης Βικελίδηςποδόσφαιρο