Αθλητισμός|08.09.2026 15:56

Τέλος ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς από τον Ολυμπιακό - Τον αντικαθιστά ο Κορδόν

Newsroom

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όπως γνωστοποίησε επίσημα ο σύλλογος του Πειραιά.

Ο Σέρβος ολοκλήρωσε τη δεύτερη θητεία του στους «ερυθρόλευκους», έχοντας παραμείνει στην ομάδα για 2,5 χρόνια με τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή. Με την αποχώρησή του κλείνει ακόμη ένα κεφάλαιο στη συνεργασία του Κοβάσεβιτς με τον Ολυμπιακό, στον οποίο έχει προσφέρει από διαφορετικά πόστα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον σύλλογο.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σε συμφωνία με τον Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει τη θέση του sporting director.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον κ. Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο Ντάρκο ήταν και θα είναι πάντα ξεχωριστό μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας αφού έχει συνδέσει το όνομά του με ολόχρυσες στιγμές του Συλλόγου!

Ντάρκο σε ευχαριστούμε για όλα!»

 

Ολυμπιακόςειδήσεις τώραΝτάρκο Κοβάσεβιτς