Αθλητισμός|23.06.2019 16:36

Super League: Το ξανάκανε ο Τερζής, ανάσανε ο Αρης!

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Με τον υπηρεσιακό που… κερδίζει, ο Αρης επικράτησε 1-2 του Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεώργιος Καμάρας» και έβαλε τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών, που έφεραν και την απόλυση του Πάκο Ερέρα.

Ο Απόστολος Τερζής είχε βρεθεί ξανά σε ρόλο υπηρεσιακού προπονητή στον πάγκο ομάδας Super League, στις 24 Σεπτεμβρίου 2016. Τότε είχε κληθεί να αντικαταστήσει για ένα παιχνίδι τον Αλέκο Βοσνιάδη που είχε απομακρυνθεί από τη Βέροια και οδήγησε την ομάδα του σε νίκη με το ίδιο σκορ, 1-2, πάλι στο λεκανοπέδιο της Αττικής, με αντίπαλο τον Πανιώνιο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλά και του Μανώλη Σιώπη, που είχε σήμερα στην ενδεκάδα του Αρη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε χάρη στην ποιότητα των παικτών του και σε δύο εντυπωσιακά γκολ των Μπρούνο Γκάμα και Ματέο Γκαρσία. Ο Απόλλωνας, που είχε ισοφαρίσει στο 45’ με τον Τριάδη, παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με έναν βαθμό.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ. Μαντζουράκης): Χουάντερσον, Στάθης, Οριουέλα, Κύργιας, Λούκιτς, Γκίνο, Ντ’ Ούρσο (70΄Τομάς), Κονέ, Μάντζιος (λ. τρ. 27΄Ελ Χέλβε), Σικαμπάλα, Τριάδης (77΄Ακόστα)

ΑΡΗΣ (Τ. Τερζής): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Δεληζήσης, Βέλεθ, Μενέντεθ, Σιώπης, Μπάσα, Μαρτίνες (70΄Βαλεριάνος), Γκάμα, Γκαρσία (λ. τρ. 55΄Γιουνές), Ντιγκινί (81΄Σόουζα).

ΑρηςSuper League 1Απόλλων Σμύρνης