Η Ρεάλ Μαδρίτης λύγισε την Ντουμπάι και θα παίξει με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Euroleague Super Cup
NewsroomΗ Ρεάλ Μαδρίτης λύγισε στην παράταση την Ντουμπάι με 98-95 και εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό του Super Cup της EuroLeague στο Άμπου Ντάμπι, όπου το Σάββατο (19/9, 20:00) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.
Η Ντουμπάι μπήκε εντυπωσιακά στο παιχνίδι και, με τους Οκόμπο, Ράιτ, Σενγκέλια και Καμπεγκέλε σε πρώτο πλάνο, πήρε από νωρίς διψήφια διαφορά. Η Ρεάλ, ωστόσο, αντέδρασε στο δεύτερο δεκάλεπτο, έχοντας σημαντική συνεισφορά από τον Ταβάρες, και από το -16 (36-20 στο 13΄) έκλεισε το ημίχρονο μόλις στο -1 (43-42), παρά το 7/10 της Ντουμπάι από τα 6,75μ.
Το ντέρμπι συνεχίστηκε στην τρίτη περίοδο, με τη Ρεάλ να προηγείται στο φινάλε με 64-63 χάρη σε καλάθι του Φελίζ. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, τα τρίποντα του Πραντίγια έδωσαν αέρα στους Μαδριλένους, ενώ δύο διαδοχικά του Λουαού-Καμπαρό διαμόρφωσαν το +7. Η Ντουμπάι επέστρεψε αλλά ο Γουόκαπ αστόχησε στο τρίποντο της τελευταίας επίθεσης και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση (88-88).
Στο έξτρα πεντάλεπτο η Ρεάλ είχε την ψυχραιμία και πήρε τη νίκη, με κορυφαίο τον Λουαού-Καμπαρό (20π.).
- Επιστήμονες στο Stanford καταρρίπτουν θεωρία αιώνων για τον ανθρώπινο εγκέφαλο
- Δημοσκόπηση MRB για το OPEN (Μέρος Β’): Θαλάσσια πάρκα, Τουρκία και κόμμα Σαμαρά - Τι δείχνουν οι αναποφάσιστοι
- Αιγαίο: Επιστροφή των τουρκικών υπερπτήσεων με F-16 σε Ρω και Ζουράφα
- Μυστικές επαφές Μόσχας με AfD: Το παρασκήνιο για την επιστροφή του ρωσικού φυσικού αερίου στη Γερμανία