Αθλητισμός|31.05.2019 18:22

Αρης: Αρχισαν οι εργασίες αντικατάστασης χλοοτάπητα στο προπονητικό κέντρο

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο Αρης έχει αποφασίσει παράλληλα με τις σημαντικές εργασίες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να αντικαταστήσει τον χλοοτάπητα και στα δύο γήπεδα στο προπονητικό κέντρο στο Νέο Ρύσιο, ώστε να γίνει πιο εύκολη η ζωή των ποδοσφαιριστών και του Σάββα Παντελίδη καθημερινά, αλλά και για να γίνεται ποιοτική προπόνηση, καθώς τα γήπεδα είναι το μεγάλο αγκάθι στο προπονητήριο. Τα μηχανήματα μπήκαν στο χώρο και ξεκίνησαν εργασίες με εντατικούς ρυθμούς, καθώς δεν πρέπει να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Φιλικό με PSV Αϊντχόφεν

Ο Αρης θα ταξιδέψει και φέτος στην Ολλανδία για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αυτή τη φορά επέλεξε το Αρνεμ και αναμένεται να ανακοινώσει τα φιλικά που θα δώσει εκεί. Ηδη πάντως η ΠΑΕ Αρης ενημέρωσε πως θα διεξαχθεί ένα ισχυρό φιλικό ματς με την PSV Eindhoven στις 12 Ιουλίου, ουσιαστικά στο φινάλε της προετοιμασίας. 

Η ΠΑΕ Αρης αναφέρει:

«Η PSV τερμάτισε φέτος στη 2η θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος και συμμετέχει τη νέα σεζόν στα προκριματικά του UEFA Champions League.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα μας θα μετρήσει τις δυνάμεις της ενόψει της νέας σεζόν και της επιστρoφής της στο Europa League.

Το διεθνές φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο «AD’ 69» (Sportpark «De Warande», Warandelaan), ώρα 19:00 (τοπική)».

Super League 1ποδόσφαιροΑρης