Super League: Τη λύση θα δώσει η Deloitte για τα τηλεοπτικά έσοδα - Επιπλέον 10 εκατ. ευρώ στις ομάδες από το στοίχημα
NewsroomΣτην εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρεία Delloite θα απευθυνθεί η Super League για το κομμάτι της διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη των ιδιοκτητών των ΠΑΕ, που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (22/9).
Ομάδα εργασίας θα βάλει τους όρους διανομής των τηλεοπτικών εσόδων και θα τους δώσει στην Deloitte που θα κάνει τη μελέτη της και θα παρουσιάσει την πρότασή της για τη διανομή των εσόδων στις ομάδες.
Η πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου για ισόποση κατανομή των τηλεοπτικών εσόδων μεταξύ των 14 ομάδων δεν προχώρησε και δεν τέθηκε καν προς ψηφοφορία. Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δήλωσαν αρνητικοί στην ισόποση μοιρασιά των τηλεοπτικών εσόδων. Εκεί προτάθηκε η λύση της Deloitte, κάτι στο οποίο άπαντες συμφώνησαν.
Παράλληλα, ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε πως έχει πάρει δέσμευση από την Κυβέρνηση ότι θα δοθούν στις ΠΑΕ επιπλέον 10 εκατομμύρια ευρώ από το στοίχημα. Πρότεινε μάλιστα να πάνε τα επιπλέον χρήματα, μόνο στους μη Ευρωπαίους!Δηλαδή, να τα μοιραστούν οι υπόλοιποι που δεν παίζουν στην Ευρώπη, κάτι στο οποίο αντέδρασε ο ΟΦΗ.
- Θάνατος Μαζωνάκη: Βεβαίωση ψυχικής υγείας σε ανήλικο είχε δώσει η κατηγορούμενη γιατρός - Τι απαντά ο ΙΣΑ
- Ενεργειακό «ράλι»: Τις επόμενες μέρες το πακέτο στήριξης - Στο τραπέζι επιδότηση έως 40 λεπτά στο πετρέλαιο θέρμανσης
- Λεωφόρος Βουλιαγμένης: Φορτηγό με σκαπτικό μηχάνημα χτύπησε σε γέφυρα στο ύψος του Ελληνικού
- Καρυστιανού στη δίκη των Τεμπών: «Να μάθουμε τι ουσία έκαψε τα θύματα»