Αθλητισμός|31.05.2019 22:31

Μπράβο: «Στην δίκη θα φανεί ποιοι είναι ένοχοι και ποιοι όχι» (vids)

Newsroom

Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα φέρονται ως οι επικεφαλής της οργάνωσης που έστηνε ποδοσφαιρικά παιχνίδια στην Ισπανία, πόνταρε μεγάλα χρηματικά ποσά μέσω συνδέσμου του πρώτου στην Ελλάδα και συνεργάζονταν με άλλους ποδοσφαιριστές (εν ενεργεία και παλαίμαχους), αλλά και παράγοντες ομάδων.

Οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν οι μόνοι που την Πέμπτη (30/5) αρνήθηκαν να καταθέσουν στο δικαστήριο της Ουέσκα που έχει αναλάβει την υπόθεση, κατέβαλαν εκατό χιλιάδες ευρώ έκαστος και αφέθηκαν ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους.

Κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση (η πιο βαριά κατηγορία), αθλητική διαφθορά, απάτη και ξέπλυμα χρήματος. Αμφότεροι φάνηκαν κουρασμένοι από την περιπέτεια των τελευταίων ημερών, αλλά σίγουροι για την δικαίωσή τους στο δικαστήριο.

«Στην δίκη θα φανεί ποιοι είναι ένοχοι και ποιοι όχι» υποστήριξε ο άλλοτε αμυντικός Ολυμπιακού, Βέροιας και Αρη, ο οποίος ευχαρίστησε την αστυνομία, τους υπαλλήλους της φυλακής, τον δικαστή και τον εισαγγελέα για το πώς τους φέρθηκαν.

Ο Κάρλος Αράντα, με τον οποίο ο Μπράβο φέρεται να εμπλέκεται και σε παλαιότερη υπόθεση με ναρκωτικά, υποστήριξε με την σειρά του ότι «τελικά έβαλαν μέσα αυτούς που λιγότερη ευθύνη έχουμε. Δεν ξέρουμε γιατί είμαστε εδώ, αλλά ούτε αυτές (σ.σ. οι αστυνομικές δυνάμεις) το ξέρουν».

T

Ραούλ ΜπράβοΚάρλος Αράνταστημένα παιχνίδιαποδόσφαιρο