Αθλητισμός|01.06.2019 16:23

Champions League: Οι celebrities που υποστηρίζουν Τότεναμ και Λίβερπουλ (pics)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Τα επίσημα του «Γουάντα Μετροπολιτάνο» θα θυμίζουν απόψε «πάρτι διασημοτήτων». Οχι μόνο, λόγω των παλαίμαχων, θρυλικών ποδοσφαιριστών που θα δώσουν το παρών, αλλά και γιατί θα… ξεμυτίσουν VIPs και από άλλους χώρους, όπως ο κινηματογράφος, η μουσική και το μπάσκετ.

Τότεναμ και Λίβερπουλ έχουν πολλούς και φανατικούς φίλους σε όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών και αρκετών διασημοτήτων. Μην απορήσετε, λοιπόν, αν δείτε σε τηλεοπτικά πλάνα, πρόσωπα που σας θυμίζουν πολλά.

Η παρέα του Χάρι Πότερ

Η δημιουργός της σειράς βιβλίων – θρύλος «Χάρι Πότερ», Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, είναι φίλαθλος της Τότεναμ από μικρή, αφού όλη η οικογένειά της υποστήριζε τα «Σπιρούνια». Κατά σύμπτωση και ο Ρούπερτ Γκριντ, ο οποίος υποδύθηκε τον Ουέσλι στην εξίσου επιτυχημένη σειρά ταινιών, είναι φαν της Τότεναμ.

Ο ηθοποιός Τζουντ Λο, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει ενσαρκώσει και το ρόλο του δόκτωρ Γουότσον, δίνει πολύ συχνά το παρών στο γήπεδο της Τότεναμ και δεν αποκλείεται να… σκάσει μύτη απόψε, όπως και ο ηθοποιός – σκηνοθέτης Κένεθ Μπράνα ή το μέλος των «Spice Girls», Εμα Μπάντον.

Ο θρυλικός Καναδός πλέι μέικερ Στιβ Νας είναι φανατικός φίλος της Τότεναμ, την φανέλα της οποίας έχουν προβάρει κατά καιρούς ο ελληνικής καταγωγής, Αυστραλός τενίστας Νικ Κύργιος και ο παλαιστής – ηθοποιός Τζον Σίνα.

Τζέιμς Μποντ και Οστιν Πάουερς

Ο θρυλικός πράκτορας 007 (Ντάνιελ Κρεγκ) και ο πράκτορας – παρωδία Οστιν Πάουερς (Μάικ Μάγιερς) είναι φανατικοί φίλοι της Λίβερπουλ και δίνουν πολύ συχνά το παρών στο «Ανφιλντ».

Το ίδιο και οι επίσης ηθοποιοί Κλάιβ Οουεν και Τζον Λίθγκοου, με τον δεύτερο να είναι στενός φίλος του πρόεδρου και εκ των ιδιοκτητών των «Κόκκινων», Τομ Βέρνερ.

Από τον χώρο της μουσικής, η Λάνα ντελ Ρέι βρίσκεται συχνά στο «Ανφιλντ», το οποίο αποτελεί δεύτερο σπίτι για την «Melanie (και αυτή μέλος των «Spice Girls»), η οποία άλλωστε έχει γεννηθεί στην ίδια περιοχή με τον θρυλικό αρχηγό Στίβεν Τζέραρντ.

Ο ηθοποιός Λίαμ Νίσον έχει πανηγυρίσει ουκ ολίγα γκολ της Λίβερπουλ, όπως άλλωστε και ο Αμερικανός σταρ του ΝΒΑ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος συν τοις άλλοις είναι και μέτοχος του αγγλικού συλλόγου.

Η «καυτή» Σαμάνθα του «Sex & The City», Κιμ Κατράλ, γεννήθηκε στο Λίβερπουλ, σε ηλικία τριών μηνών εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στον Καναδά, αλλά δεν ξεχνάει ποτέ τις ρίζες της. Εύγε, Κιμ!

ΤότεναμποδόσφαιροΛίβερπουλChampions LeagueVIP