Αθλητισμός|01.06.2019 09:01

Ο Εντέν Αζάρ προβάρει τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης στις διακοπές (pics)

Newsroom

Η Τσέλσι (φέρεται να) είπε «όχι» στην πρώτη προσέγγιση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Εντέν Αζάρ, αλλά οι δύο πλευρές μοιάζουν καταδικασμένες να συνεννοηθούν, ελέω και της σφοδρής επιθυμίας του Βέλγου μεσοεπιθετικού να φορέσει την λευκή φανέλα της «Βασίλισσας».

Μέχρι να τα βρουν Τσέλσι και Ρεάλ, πάντως, ο 28χρονος Αζάρ απολαμβάνει τις (σύντομες, αφού ακολουθούν υποχρεώσεις με την Εθνική Βελγίου) διακοπές του με την σύζυγο και τα δύο παιδιά τους. Και, κατά σύμπτωση (;), διάλεξε ένα ισπανικό θέρετρο, στην Μαρμπέγια της Ανδαλουσίας.

Δεν θα μπορούσε, βεβαίως, να μην γίνει αντιληπτός από φίλους της Ρεάλ, οι οποίοι τον πλησίασαν για μια φωτογραφία. Και ο ίδιος δεν είχε κανένα πρόβλημα να ποζάρει, κρατώντας μάλιστα μια (μικρή) φανέλα της, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, επόμενης ομάδας του.

Η νέα φανέλα

Στο μεταξύ, διέρρευσαν οι (πιθανότατα) νέες εμφανίσεις της Ρεάλ για την επόμενη σεζόν. Η πρώτη είναι εμπνευσμένη στην φανέλα που είχαν λανσάρει οι Μαδριλένοι στο ξεκίνημα του αιώνα, με το χρυσό χρώμα στον λαιμό, στα μανίκια και τον χορηγό.

Η δεύτερη θα είναι μπλε σκούρο, με έντονη και πάλι την παρουσία του χρυσού, ενώ η τρίτη θα είναι πράσινη.

μεταγραφέςΡεαλ ΜαδρίτηςΈντεν ΑζάρΤσέλσιποδόσφαιρο