Αθλητισμός|09.10.2026 08:35

Πρεμιέρα στη SUNEL Arena κόντρα στην Εφές για τον Ολυμπιακό που θέλει την επιστροφή στις νίκες

Newsroom

Ένα… περίεργο ποδαρικό θα κάνει ο Ολυμπιακός απόψε που ετοιμάζεται να δώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του στη σεζόν. Λόγω των εργασιών που γίνονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, οι Ερυθρόλευκοι θα χρησιμοποιούν προσωρινά τη SUNEL Arena και απόψε θα φιλοξενήσουν εκεί την Αναντολού Εφές του Πάμπλο Λάσο.

Οι φίλοι των Πειραιωτών αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών για να στηρίξουν την ομάδα τους, αν και σε διαφορετική έδρα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μάλιστα να αναφέρεται σε αυτή τη συγκυρία. «Θα θέλαμε ο κόσμος να υποστηρίξει την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχει η φετινή χρονιά μέχρι να μπούμε στο ΣΕΦ. Είναι μία πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη συνθήκη.

Για εμάς είναι σημαντικό να έχουμε την υποστήριξη από τον κόσμο μας, γιατί προφανώς ό,τι καταφέρουμε το καταφέρνουμε όλοι μαζί. Ήθελα να το πω αυτό, γιατί το γήπεδο δεν είναι στον Πειραιά. Χρειάζονται να διανύσουν αρκετά χιλιόμετρα, αλλά προφανώς ο Ολυμπιακός έχει οπαδούς παντού στην Αττική», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.

«Μέσα» ο Ντόντα Χολ, λαβωμένη η Εφές

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πάντως έχει τους πάντες στη διάθεση του εκτός από τον Νίκο Πλώτα. Ο Ντόντα Χολ ο οποίος πραγματοποίησε ταξίδι «αστραπή» στην Αμερική για προσωπικούς λόγους επέστρεψε και θα δώσει κανονικά το παρών. Από την άλλη ο Πάμπλο Λάσο δεν μπορεί να υπολογίζει στον άτυχο της σεζόν Μάικ Τζέιμς, ο οποίος θα μείνει εκτός για περίπου 7-8 μήνες, ενώ εκτός παραμένουν οι Κορντινιέ και Γιώργος Παπαγιάννης.

Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λότερμοζερ (Γερμανία), Μικέλε Ρόσι (Ιταλία) και Γκεντιάν Τσίτσι (Αλβανία). Το τζάμπολ έχει οριστεί για τις 21:15 και ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports Prime.

ΟλυμπιακόςΕΘΝΟΣΠΟΡΑναντολού ΕφεςEuroleagueειδήσεις τώρα