Αθλητισμός|02.06.2019 16:44

Τελικός Champions League: Ποια είναι η ξανθιά «εισβολέας» του γηπέδου (pics)

Newsroom

Κι εκεί που όλα κυλούσαν ομαλά και οι ποδοσφαιρόφιλοι απανταχού απολάμβαναν τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ, να σου και εμφανίζεται στο γήπεδο μια ξανθιά εντυπωσιακή γυναίκα, με αποκαλυπτικό μαγιό, να τρέχει αέρινη στον αγωνιστικό χώρο. 

Μπορεί η ασφάλεια του γηπέδου να πρόλαβε να την απομακρύνει σε χρόνο dt, όμως τα ελάχιστα δεύτερα που παρέμεινε στο τερέν ήταν αρκετά για να βρουν κάποιοι από πού κρατά η σκούφια της και τι μέρος του λόγου είναι. 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πρόκειται για τη Ρωσίδα Kinsey Wolanski, σύντροφο του Vitaly Zdorovetskiy, ο οποίος και έχει δημιουργήσει το ομώνυμο ρωσικό σάιτ πορνό «Vitaly». Εξάλλου, αυτό ήταν και το λογότυπο στο μαγιό της Kinsey. 

Ωστόσο, πέρα από τη «μαύρη» -προφανώς - διαφήμιση που η πληθωρική κοπέλα επιχείρησε να κάνει στην επιχείρηση του συντρόφου της, με μία γρήγορη ματιά στον λογαριασμό της στο instagram μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελλάδα, καθώς έχει επισκεφθεί πολλάκις τη χώρα μας, δείχνοντας μια ιδιαίτερη προτίμηση στη Σαντορίνη. 

T
T
T

Μιλώντας στο «Maxim» τον Ιανουάριο του 2018, η Wolanski δήλωσε μεταξύ άλλων ότι δεν είχε ανέκαθεν όνειρο να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και πως αυτό προέκυψε όταν της το πρότειναν σε ένα ταξίδι της στο Λος Άντζελες. Επιπλέον, ανέφερε πως το σημείο του σώματός της που θεωρεί πιο ωραίο πάνω της είναι οι γλουτοί της και στην ερώτηση ποιες φωτογραφίες της στα social media έχουν την περισσότερη ανταπόκριση, εκείνες με το στήθος της ή με τον πισινό της, η Wolanski απάντησε «50/50». 

Για την ιστορία, το μοντέλο μετρούσε περισσότερους από 419.000 followers στο instagram, ενώ το κανάλι του πορνογραφικού site «Vitaly Uncensored» είχε στο Youtube 1,6 δισ. views. Ειναι ενδεικτικό της προβολής που είχε από την εισβολή, πως μέσα σε 45 λεπτά πρόσθεσε 100.000 followers στο Instagram, ενώ μέσα σε ένα τρίλεπτο είχε ήδη άλλους 10.000 followers! Και είναι μόνο σε μια ώρα...

τελικόςChampions LeagueΚίνσεϊ Βολάνσκι