Αθλητισμός
|
02.06.2019 01:08
Γιορίς: «Επηρεαστήκαμε από το πέναλτι, είναι πολύ σκληρό να χάνεις με αυτόν τον τρόπο»
NewsroomΠικραμένος από την απώλεια του τροπαίου εμφανίστηκε ο Ούγκο Γιορίς. Ο τερματοφύλακας της Τότεναμ ανέδειξε τη σημασία του πέναλτι στην εξέλιξη του ματς. «Σίγουρα επηρεάζει την αυτοπεποίθηση σου. Προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν τα καταφέραμε στην τελική προσπάθεια, είχαμε πρόβλημα εκεί», τόνισε αρχικά.
Οσον αφορά την εξέλιξη του ματς, ο Γιορίς ήταν ξεκάθαρος: «Δεν είναι μόνο πόσο επηρεαστήκαμε εμείς. Είναι ό,τι έδωσε και αυτοπεποίθηση στη Λίβερπουλ. Υπήρχαν στιγμές που μας άφησε την μπάλα, δεν πήρε ρίσκα. Είναι πολύ σκληρό να χάνεις με αυτόν τον τρόπο. Είναι κάτι που είχαμε επαναλάβει πολλές φορές, πριν το ματς. Ενας τελικός κρίνεται στις λεπτομέρειες. Απόψε, όλες οι λεπτομέρειες ήταν εναντίον μας».
Διαβάστε ακόμη
- Αγρότες: «Δεν τρώμε τον σανό της κυβέρνησης, δεν το κουνάμε από τα μπλόκα» - «Πολιορκία» σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ στη Λάρισα
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Νέες φωτογραφίες με Τραμπ, Γούντι Άλεν, Μπιλ Γκέιτς και Στιβ Μπάνον
- Βόλος: Ο Μπέος έβαλε ζωντανό πόνι μέσα στη φάτνη - Η οργή φιλόζωων και η προκλητική απάντηση του δημάρχου Βόλου