Αθλητισμός|02.06.2019 13:26
ΠΑΟΚ: Οι Ουκρανοί μιλούν για τον «αναποφάσιστο» Εβγέν Σάχοφ
Αντώνης ΤσακαλέαςΓια το μετέωρο βήμα του Εβγέν Σάχοφ κάνει λόγο η ιστοσελίδα «Sportanalytic.com» που αναφέρεται στον Ουκρανό μέσο. Ο Σάχοφ δεν έχει ακόμα κλείσει οριστικά την πόρτα στον «Δικέφαλο του Βορρά» κάτι που φαίνεται να το έχει κάνει στη Μακάμπι Τελ Αβιβ αν και οι Ισραηλινοί του Βλάνταν Ιβιτς έδειχναν να είναι το φαβορί για την απόκτησή του.
«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν μπορεί να του προσφέρει τις συνθήκες που του προσφέρει και του έχει υποσχεθεί ο Πρωταθλητής Ελλάδας» σχολιάσει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Τέλος, καταγράφεται και η δήλωση του πατέρα του 29χρονου μέσο, Εβγέν, που σημειώνει: «Η κατεύθυνσή μας είναι προς της Ιταλία ή την Τουρκία, έχουμε κάποιες προτάσεις τις οποίες εξετάζουμε».
Διαβάστε ακόμη
- Πινακίδες με το... σταγονόμετρο: Ψηφιακό «λίφτινγκ» μετά το μπλόκο των ελλείψεων
- Η ΔΕΘ τελείωσε οι «μαχαιριές» αρχίζουν, ο Μυλωνάκης που μάλλον επιστρέφει και τα τρία καμπανάκια του Στουρνάρα
- Γιατί πάει στην Αίγυπτο ο Μητσοτάκης: Το «μενού» των συναντήσεων και ο ρόλος της Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή
- Αλλάζει ο πολιτικός χάρτης της Ευρώπης: Η κατάρρευση των γερμανικών κομμάτων και η επέλαση της AfD