Αθλητισμός|03.06.2019 09:39

Σοκ: Ξυλοδαρμός φίλου της Λίβερπουλ από την αστυνομία! (vid)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Οι Αγγλοι που βρέθηκαν στην Μαδρίτη για τον τελικό του Champions League μεταξύ Λίβερπουλ και Τότεναμ, ξεπέρασαν τις 70 χιλιάδες, παρ’ ότι μέσα στο γήπεδο δεν μπήκαν πάνω από 35.

Παρά τον μεγάλο αριθμό εκδρομέων, πάντως, τα δυσάρεστα συμβάντα ήταν ελάχιστα και η συμπεριφορά τους, ως επί το πλείστον, άψογη, παρ’ ότι η μπύρα έρεε άφθονη και από πολύ νωρίς το πρωί.

Υπήρξαν, βεβαίως, και οι εξαιρέσεις που επιβεβαίωσαν τον κανόνα, όπως το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από τον αγώνα. Ενας φίλος της Λίβερπουλ επιχείρησε να μπει στο «Wanda Metropolitano» από μη επιτρεπτή είσοδο και, επειδή προφανώς επέμεινε, ένας αστυνομικός τον απώθησε.

Δεν έμεινε σε αυτό, όμως, και τον χτύπησε με το κλομπ. Ο φίλαθλος, ενοχλημένος, κλώτσησε το κιγκλίδωμα, προκαλώντας την οργή δύο έφιππων αστυνομικών, οι οποίοι όρμησαν κατά πάνω του και τον χτύπησαν επίσης, μπροστά στα βλέμματα απορίας και αποδοκιμασίας άλλων παρευρισκόμενων φιλάθλων.

Ολα, βεβαίως, έμειναν σε δεύτερο πλάνο, από την στιγμή που η Λίβερπουλ επικράτησε της Τότεναμ (2-0), αναδείχθηκε πρωταθλήτριας Ευρώπης για έκτη φορά και έτυχε αποθεωτικής υποδοχής, κατά την επιστροφή της στην Αγγλία.

 

Champions LeagueΛίβερπουλφίλαθλοιποδόσφαιρο