Ολυμπιακός: Χωρίς Μιλουτίνοφ, Φουρνιέ και Μοντέρο κόντρα στη Μπεσίκτας
NewsroomΜε σημαντικές απουσίες θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπεσίκτας, καθώς ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τέθηκε νοκ άουτ και δεν θα ενισχύσει τους Πειραιώτες στην αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης για την Euroleague.
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 28/10/26 στις 19:30, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Εκτός μάχης παραμένουν επίσης οι Εβάν Φουρνιέ και Ζαν Μοντέρο, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.
Το πρόβλημα του Μιλουτίνοφ
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεύτερο δάχτυλο του δεξιού ποδιού του και δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή του Ολυμπιακού στην Τουρκία. Ο Σέρβος σέντερ προστέθηκε έτσι στη λίστα των απόντων του Γιώργου Μπαρτζώκα για ένα απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι.
Ο παίκτης αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Μέχρι τότε, ο Ολυμπιακός καλείται να διαχειριστεί ακόμη μία απουσία σε θέση-κλειδί, καθώς ο Μιλουτίνοφ αποτελεί βασική λύση στη γραμμή των ψηλών.
Εκτός και οι Φουρνιέ, Μοντέρο
Πέρα από τον Μιλουτίνοφ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους Εβάν Φουρνιέ και Ζαν Μοντέρο. Οι δύο παίκτες δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους είχαν κρατήσει εκτός και από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενερμπαχτσέ.
Η απουσία τους περιορίζει ακόμη περισσότερο τις επιλογές στην περιφέρεια, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη με σημαντικά κενά στο ρόστερ του για το ματς με την Μπεσίκτας.
Superbet: 1000 δώρα* χωρίς κατάθεση & 1 χρόνο δωρεάν συνδρομή Shopflix Max *Ισχύουν όροι
- Ρεκόρ συμμετοχής 50ετίας στις ισραηλινές εκλογές - Αναφορές για παρεμπόδιση Παλαιστίνιων ψηφοφόρων
- Χωριάτικο: Ο αποκαλυπτικός διάλογος Γιαννακόπουλου ενώ είχε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
- Τέσσερις οι προφυλακίσεις για το Basketgate - Νέα πρόσωπα καλούνται για κατάθεση
- «Νιώθω χαρά και ευγνωμοσύνη»: Συγκίνησε ο μαθητής από τη Νιγηρία που παρέλασε στη Θεσσαλονίκη