Euroleague: Για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Μπεσίκτας ο λαβωμένος Ολυμπιακός
NewsroomΟ Ολυμπιακός ταξίδεψε από χθες (27/10) στην Κωνσταντινούπολη για να κοντραριστεί με την Μπεσίκτας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague. Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα ψάχνει την 6η του νίκη στη διοργάνωση, ενώ παράλληλα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στη Sunel Arena από τη Φενερμπαχτσέ.
Με προβλήματα στην Κωνσταντινούπολη
Ο Έλληνας τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος ένιωσε ενόχληση στο δάχτυλο του ποδιού του και έμεινε στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα εκτός παραμένουν οι Φουρνιέ και Μοντέρο, ενώ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι τιμωρημένος από την Ερυθρόλευκη ΚΑΕ.
Η Μπεσίκτας έχει ρεκόρ 3-4 στη διοργάνωση και το τζάμπολ στην Κωνσταντινούπολη έχει οριστεί για τις 19:30 με την Euroleague να ορίζει τους Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία) και Ιγκόρ Ντραγκόγεβιτς (Μαυροβούνιο) για να διευθύνουν την αναμέτρηση.
Superbet: 1000 δώρα* χωρίς κατάθεση & 1 χρόνο δωρεάν συνδρομή Shopflix Max *Ισχύουν όροι
- Η AI αποδεικνύεται αμείλικτη: «Δεν έχει κανένα έλεος για τους ανθρώπους»
- Χωριάτικο: «Δωράκια», «κραγιονάκια», κωδικοί, ψευδώνυμα και εταιρείες «κελύφη» - Τι αποκάλυψε ο κοριός της ΕΛΑΣ
- «Μία λέξη αλλάζει την Ιστορία, για τους Έλληνες είναι το ΟΧΙ»: Το μήνυμα του πιλότου του F-16 στην στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου
- Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Δεκάδες νεκροί από σύγκρουση τρένων υψηλής ταχύτητας