Αθλητισμός|13.11.2018 08:55

Παράσχος στην Τρίπολη, Παντελίδης στο Χαριλάου!

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Το «διαζύγιο» ανάµεσα στον Σάββα Παντελίδη και τον Αστέρα Τρίπολης θεωρούνταν δεδοµένο

«Περάσαµε έναν χρόνο µαζί µε καλές και κακές στιγµές. Απλώς νοµίζω ότι έφτασε η ώρα για το καλό και των δύο πλευρών να χωρίσουν οι δρόµοι µας. Εις το επανιδείν» τόνισε ο 53χρονος τεχνικός στη δήλωση παραίτησης, ύστερα από 14 µήνες δουλειάς, µαζί φυσικά µε τις σχετικές ευχαριστίες και την ευχή να εκπληρώσει ο Αστέρας τους αγωνιστικούς του στόχους.

Ο Σάββας Παντελίδης έχει ήδη συµφωνήσει προφορικά µε τη διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη στον Αρη και αύριο αναµένεται να κάνει την πρώτη προπόνηση µε στόχο να εκµεταλλευθεί το δεκαήµερο της διακοπής στο πρωτάθληµα. Θα υπογράψει συµβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους και τελικά θα περάσει την πόρτα του «Κλεάνθης Βικελίδης», κάτι που δεν έκανε στο ξεκίνηµα της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Την ίδια ώρα στην Τρίπολη βρέθηκε άµεσα ο αντικαταστάτης του. Ο πολύπειρος Γιώργος Παράσχος ανέλαβε ήδη καθήκοντα µε στόχο να αναγεννήσει τον Αστέρα, που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασµού. Ο 66χρονος τεχνικός, µε τους 534 αγώνες στην πλάτη του στη µεγάλη κατηγορία, πιάνει ξανά δουλειά µετά το περσινό του πέρασµα από τον Απόλλωνα Σµύρνης.

Αστέρας ΤρίποληςΣάββας ΠαντελίδηςΑρηςΓιώργος Παράσχος