Αθλητισμός|04.06.2019 17:06

Μ. Γκαγκάτσης: «Ολυμπιακός και ΑΕΚ "διαφημίζουν" τη συμμαχία τους»

Αντώνης Τσακαλέας

Στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία επικυρώθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκατ. ευρώ, ο Μάκης Γκαγκάτσης ρωτήθηκε από μικρομετόχους για όλα τα θέματα που βρίσκονται στην κορυφή της «ασπρόμαυρης» ατζέντας.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε αιχμηρό σχόλιο έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε για τις συμμαχίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας: «Όσα χρόνια  ο ΠΑΟΚ ήταν στην τρίτη και την τέταρτη θέση δεν υπήρχαν συμμαχίες. Τώρα που ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος συμμαχούν όλοι τους για να τον ρίξουν από την κορυφή. Είναι προφανής η συμμαχία Ολυμπιακού και ΑΕΚ, δεν χρειάζεται να το επαναλάβουμε, ούτε μπορούν να το αρνηθούν. Δεν μπορούν να το παραδεχτούν στον κόσμο τους. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει, ήμασταν και θα είμαστε μόνοι. Μια συνεργασία υπήρξε κάποτε για να πέσει ένα σύστημα, όπως έπεσε, αλλά μέχρι εκεί. Τώρα υπάρχουν συμμαχίες που τις διαφημίζουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ μέσω των μέσων τους. Ωστόσο δεν το φωνάζουν και δεν το παραδέχονται, γιατί θα έχουν πρόβλημα με τους φιλάθλους τους».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία Ολυμπιακός και ΑΕΚ προσπαθούν να ανοίξουν την πόρτα της εξόδου για τον Μέλο Περέιρα, στο αρχικό του σχόλιο «φωτογράφιζε» τον χειρισμό του Γιώργου Κομίνη: «Ούτε ο ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένος από τον κύριο Περέιρα. Καταλαβαίνετε πως δεν γίνεται ένας άνθρωπος που έβαλε πέρυσι μπουρλότο στο πρωτάθλημα να παραμείνει και την επόμενη χρονιά και να έχει τους περισσότερους ορισμούς» τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Τα λάθη γίνονται εις βάρος όλων, και όχι υπέρ μίας ομάδας. Στο τελευταίο συμβούλιο ο εκπρόσωπος της ΦΙΦΑ είπε ότι θα ανανεωθεί η θητεία του Περέιρα για ακόμα έναν χρόνο, δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει η απομάκρυνση Περέιρα από κάποιες ομάδες ή και από την ΕΠΟ χωρίς να υπάρξουν συνέπειες από τη FIFA».  

ΑΕΚSuper League 1ΟλυμπιακόςΠΑΟΚποδόσφαιρο