Αθλητισμός|04.06.2019 17:21

Αρης: Ηρθε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, αποθεώθηκε και... τρελάθηκε (pics)

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Αρη, που είχε συμφωνήσει σχεδόν από τη μέση της περασμένης σεζόν, έφτασε στη Θεσσαλονίκη και εντυπωσιάστηκε από τη θερμή υποδοχή που του ετοίμασαν οι φίλαθλοι του Αρη.

Ο Σουηδός δεξιός μπακ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και φρόντισε να ανταποδώσει: «Είναι απίστευτη η υποδοχή, αλλά δεν με εκπλήσσει, έχω ακούσει πολλά για τους φιλάθλους. Αυτό που συμβαίνει δεν το περίμενα, ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά. Θέλω το γήπεδο να είναι σε κάθε παιχνίδι γεμάτο, να μας στηρίζουν με τη φωνή τους και θα τα πάμε καλά. Πάντα θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου σαν πολεμιστής» είπε στις πρώτες του δηλώσεις, ενώ προσέθεσε πως «βάζω πάνω απ' όλα την ομάδα». Ο Σούντγκρεν ρωτήθηκε αν μίλησε με τον συμπατριώτη του Ντάνιελ Λάρσον και εξήγησε: «Φυσικά μίλησα μαζί του. Μου είπε ότι η ομάδα διαθέτει εκπληκτικό γήπεδο, σπουδαίο αγωνιστικό χώρο και καταπληκτικούς φιλάθλους».

Πρόταση για την απόκτηση του Μίλαν Γιέφτοβιτς

Οι άνθρωποι του Αρη συναντήθηκαν με τον Ιβάν Ντούντιτς, τον εκπρόσωπο του Μίλαν Γιέφτοβιτς, και συζήτησαν για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Σέρβος εξτρέμ στους «κίτρινους». Στη διάρκεια των συζητήσεων ο Αρης κατέθεσε πρόταση για να αποκτήσει τον Γιέφτοβιτς ως δανεικό από τον Ερυθρό Αστέρα με οψιόν αγοράς, ενώ έδωσε και προσφορά για τα χρήματα με τα οποία θα αμείβεται ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος στη Σερβία εισπράττει 340.000 ευρώ ετησίως.

Παράλληλα γίνεται νέα προσπάθεια να κλείσει και το θέμα του Γάλλου κεντρικού αμυντικού Λίντσεϊ Ρόουζ και υπήρχαν νέες επαφές με τον αθλητικό διευθυντή της Λοριάν, καθώς ενδιαφέρον δείχνουν και άλλες ομάδες, ανάμεσά τους και η κυπριακή Ομόνοια.

ΑρηςποδόσφαιροΝτάνιελ Σούντγκρενμεταγραφές