Αθλητισμός|05.06.2019 21:15

Παναθηναϊκός: Προχωρημένες επαφές για τον Κύπριο χαφ Φάνο Κατελάρη

Κώστας Γουλής

Ο Παναθηναϊκός μετά την ολοκλήρωση της σεζόν και δεδομένου ότι το μεταγραφικό μπάτζετ (και) της νέας σεζόν θα είναι περιορισμένο, αρχίζει να βγαίνει δειλά δειλά στις αγορές προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του. Ο Κύπριος Φάνος Κατελάρης βρίσκεται στο στόχαστρο του «τριφυλλιού», που έχει ήδη προχωρημένες επαφές τόσο με την πλευρά του παίκτη όσο και με την Ομόνοια, όπου ανήκει ο 23χρονος αμυντικός μέσος.

Το συμβόλαιο του Κατελάρη με την Ομόνοια λήγει το καλοκαίρι του 2020, και μολονότι έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης από τον κυπριακό σύλλογο δεν έχει υπογράψει νέα συμφωνία καθώς φαίνεται πως το δελεάζει η προοπτική του Παναθηναϊκού. Αλλωστε τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει καλά και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος είχε περάσει μια περίοδο από την Ομόνοια.

Επί των ημερών του Νταμπίζα στην Κύπρο με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή της Ομόνοιας τη σεζόν 2016-2017, ο Κατελάρης κατέγραψε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τρία γκολ, ενώ πρόκειται για ενεργό μέλος της Εθνικής Κύπρου με την οποία έχει εφτά συμμετοχές κι ένα γκολ. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ατζέντης του Κατελάρη βρέθηκε στην Ελλάδα προκειμένου να μιλήσει με τον Παναθηναϊκό, ενώ πλέον είναι θέμα χρόνου να κατατεθεί η πρόταση αγοράς προς την Ομόνοια, που δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή. Το ζητούμενο ωστόσο είναι να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να ξεφύγει από τη σφιχτή οικονομική πολιτική που τηρεί τα τελευταία χρόνια.

Ο Κατελάρης γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου του 1996 στη Λευκωσία, ενώ η μητέρα του κατάγεται από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κογκό. Έχει ύψος 1,85μ. και έχει αρκετά δυναμικά στοιχεία στο παιχνίδι του, ενώ πέραν του κεντρικού άξονα στα χαφ, αγωνίζεται και ως στόπερ. Πάντως, πρέπει να τονιστεί πως εφόσον αποκτηθεί θα έχει κυρίως ρόλο στο ροτέισον και δεν θα αποτελεί μεταγραφή ενδεκάδας...

ΠαναθηναϊκόςΦάνος ΚατελάρηςΟμόνοιαμεταγραφέςΚύπρος