Αθλητισμός|05.06.2019 17:06

Μάρκους Μπεργκ για Ολυμπιακό: «Δεν έχω αποφασίσει, αλλά...»

Newsroom

Δηλώσεις στη σουηδική εφημερίδα «Aftonbladet» έκανε με αφορμή την κλήση του στην Εθνική Σουηδίας για τα παιχνίδια με τη Μάλτα και την Ισπανία έκανε ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ποδοσφαιρικό μέλλον του, ενώ εστίασε και στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Χωρίς να αποκλείσει καμία εξέλιξη, χαρακτήρισε το θέμα «ευαίσθητο», ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αποφασίσει, αλλά δεν διέψευσε πως το ζήτημα παραμένει ανοικτό.

«Είμαι στη θέση να πω ότι θα συνεχίσω στο εξωτερικό. Αισθάνομαι πολύ καλά στο εξωτερικό. Γνωρίζω ότι το σώμα μου μπορεί να αντέξει δύο ακόμα χρόνια σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η ιδέα που έχουμε στο μυαλό μας είναι να συνεχίσουμε για δύο χρόνια στο εξωτερικό», είπε αρχικά ο 32χρονος φορ για να προσθέσει: «Είναι σαφές ότι θα συνεχίσω στο εξωτερικό, αλλά το οικονομικό είναι ένα θέμα που θα με απασχολήσει πρώτα απ’ όλα. Επίσης, πρέπει και το επίπεδο του πρωταθλήματος να είναι σε υψηλό επίπεδο».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για το θέμα του Ολυμπιακού. «Πολλά γράφονται, αλλά δεν πρόκειται να μιλήσω για συγκεκριμένους συλλόγους», είπε αρχικά και συμπλήρωσε ερωτηθείς για το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό κατά το παρελθόν: «Είναι ευαίσθητο το θέμα. Δεν έχω πάρει καμία απόφαση. Έχει γραφτεί ότι αποφάσισα, αλλά αυτό δεν ισχύει καθόλου».

Τέλος, για το ενδιαφέρον από ομάδα του Κατάρ τόνισε: «Οικονομικά είναι ωφέλιμο να ζεις εκεί. Δεν είναι ψέμα αυτό».

Μάρκους ΜπεργκΟλυμπιακόςμεταγραφές