Αθλητισμός|06.06.2019 11:57

Ικερ Κασίγιας – Σάρα Καρμπονέρο: Επιτέλους και μια καλή είδηση!

Αλέξανδρος Λοθάνο

Υστερα από έναν απίστευτα σκληρό μήνα για τον Ικερ Κασίγιας και την Σάρα Καρμπονέρο, ο τερματοφύλακας της Πόρτο και η σύζυγός του δέχθηκαν επιτέλους και μια ευχάριστη είδηση.

Την Πρωτομαγιά, ο κορυφαίος Ισπανός γκολκίπερ όλων των εποχών, υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, του τοποθετήθηκε στεντ και τώρα, εκτός απροόπτου, θα κρεμάσει τα γάντια του, σε ηλικία 38 ετών.

Λίγες ημέρες αργότερα, η δημοσιογράφος και κατά τρία χρόνια μικρότερή του, Σάρα, αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης κακοήθους όγκου από τις ωοθήκες. Μια επέμβαση, ευτυχώς, που έγινε με το πρόβλημα σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Και τώρα, επιτέλους, το ζευγάρι δέχθηκε μια πολύ ευχάριστη είδηση. Στην πρώτη εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η Σάρα, μετά την επέμβαση, οι ενδείξεις είναι κάτι παραπάνω από θετικές και φαίνεται πως η (δύσκολη και επίπονη) αποθεραπεία πηγαίνει ρολόι.

Οικογενειακοί «μπελάδες»

Η περιπέτεια της υγείας του Ικερ Κασίγιας έφερε και πάλι κοντά τον ποδοσφαιριστή με τους γονείς του, Χοσέ Λουίς και Μάρι Κάρμεν. Το 2010, ο Ικερ έπαψε να έχει σχέσεις με τον πατέρα του, αφού τον «έδιωξε» από την εταιρεία που είχαν φτιάξει μαζί, η οποία διαχειρίζονταν την περιουσία και τις επενδύσεις του υιού Κασίγιας.

Για να το κάνει αυτό, συμφώνησε να πληρώσει αποζημίωση ύψους εννέα εκατομμυρίων ευρώ στον Χοσέ Λουίς, ενώ του έδωσε και κάποιες από τις ιδιοκτησίες του. Ο Κασίγιας έχει καταβάλει ήδη το 40% του χρέους, το οποίο αποπληρώνεται με έναν μηνιαίο μισθό ύψους 9.300 ευρώ για 15 χρόνια.

Χοσέ Λουίς και Μάρι Κάρμεν δεν πήγαν στο νοσοκομείο του Πόρτο όπου νοσηλεύτηκε ο Ικερ κατά την διάρκεια της περιπέτειάς του, αλλά μετέβησαν στο σπίτι του στην πορτογαλική πόλη, λίγες ημέρες αργότερα, αφήνοντας στην άκρη τις διαφορές τους.

Σε αντίθεση με τον Κασίγιας, η Καρμπονέρο δεν τα έχει βρει με τον πατέρα της και όχι άδικα. Το 2014, ξέσπασε σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Χαβιέρ Καρμπονέρο, ο οποίος αποδείχθηκε ότι εξαπατούσε άτομα του στενού του περιβάλλοντος, τους έπαιρνε χρήματα για να τα επενδύσει σε μια εταιρεία, αλλά εντέλει τα ιδιοποιούνταν.

Ο πατέρας της δημοσιογράφου, ο οποίος ήταν εθισμένος στον τζόγο και εξαπάτησε είκοσι άτομα, μεταξύ των οποίων τον σύντροφο της αδελφής της Σάρα, την μητέρα του και τον αδελφό του, καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 2.880 ευρώ για απάτη κατ’ εξακολούθηση (δεν εξέτισε ποινή γιατί δεν είχε προηγούμενη καταδικαστική απόφαση εις βάρος του), όντας υποχρεωμένος να επιστρέψει το σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ (!) που υπεξαίρεσε.

ποδόσφαιροΙκερ ΚασίγιαςΣάρα Καρμπονέροκαρκίνος