Αθλητισμός|06.06.2019 11:10

Νέο σοκ για τον Νεϊμάρ: Χάνει και το Κόπα Αμέρικα (vid)

Newsroom

Το ένα χτύπημα μετά το άλλο δέχεται ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει εμπλακεί σε μια σοβαρή υπόθεση καταγγελίας βιασμού, είναι πολύ πιθανό να χάσει και το Κόπα Αμέρικα που αρχίζει την Παρασκευή (14/6) στη Βραζιλία

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος πέρασε μεγάλο μέρος της περασμένης σεζόν όντας τραυματίας, κατά τη διάρκεια φιλικού της Εθνικής Βραζιλίας με το Κατάρ που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης (6/6) έπειτα από μια προσπάθεια να ντριμπλάρει κι ενώ μαρκάρεται από αντίπαλο, το πόδι του γύρισε.

Αμέσως αντικαταστάθηκε καθώς εξαρχής αντιλήφθηκε πως το πρόβλημα στον δεξιό αστράγαλο ήταν ιδιαίτερα σοβαρό. Μάλιστα αντιλαμβανόμενος τη ζημιά και δεδομένου ότι δέχεται μεγάλη πίεση τις τελευταίες ημέρες ξέσπασε σε κλάματα στον πάγκο της Σελεσάο.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ της Βραζιλίας είναι πως ο Νεϊμάρ δεν θα προλάβει να αγωνιστεί στο Κόπα Αμέρικα, κι αν τα καταφέρει να είναι διαθέσιμος (γεγονός εξαιρετικά αμφίβολο) θα συμβεί μόνο στον ημιτελικό ή τον τελικό, εφόσον βρεθεί εκεί η Βραζιλία.

Δείτε τη φάση με τον τραυματισμό του Νεϊμάρ:

ποδόσφαιροΝεϊμάρΒραζιλία