Αθλητισμός|06.06.2019 13:56

Αρης: Ερχεται Θεσσαλονίκη ο Ντουάρτε, υπογράφει ο Σούντγκρεν

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Αρη «τρέχει» και οι άνθρωποί του προσπαθούν να ολοκληρώσουν τις βασικές κινήσεις, καθώς σε 20 μέρες αρχίζει η προετοιμασία για μία νέα, ακόμη πιο απαιτητική αγωνιστική περίοδο και ο Σάββας Παντελίδης θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Ο Ολλανδός μέσος Λερίν Ντουάρτε θα βρίσκεται την Κυριακή (9/6) στις 13.30 στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και θα τύχει κι αυτός θερμής υποδοχής από τους φιλάθλους του Αρη και στη συνέχεια θα υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο πρώην άσος του Αγιαξ θα ξεναγηθεί στην πόλη, θα αναζητήσει σπίτι και θα επιστρέψει για τις πρώτες προπονήσεις. Στον Αρη ποντάρουν πολλά πάνω του και προσδοκούν ότι θα μπορέσει να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα με την ποιότητα του.

Στο μεταξύ, αναμένεται να γίνει η συνάντηση του Σουηδού Ντάνιελ Σούντγκρεν με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του. Ανοιχτές παραμένουν οι υποθέσεις Ιντέγε και Γιέφτοβιτς, ενώ δεν υπάρχει εξέλιξη στο θέμα του στόπερ. 

Ντάνιελ ΣούντγκρενΛεριν ΝτουαρτεΑρηςποδόσφαιρομεταγραφές