Αθλητισμός|14.11.2018 06:58
ΠΑΟΚ: Στην Κρήτη για το Κύπελλο χωρίς τους διεθνείς
Αντώνης ΤσακαλέαςΤη νίκη που θα του δώσει τη πρόκριση στους «16» θα αναζητήσει την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Εργοτέλη, στο Παγκρήτιο.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς Πασχαλάκη, Καρέλη, Πέλκα, Λημνιό, Τόσκα, Βαρέλα, Πρίγιοβιτς, Ουάρντα, καθώς και τον τραυματία Αντρέ Βιεϊρίνια. Στην 18άδα συμπεριλήφθη ο Στέλιος Κίτσιου, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά το πρωί της Τρίτης.
Οι 18 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για το Ηράκλειο είναι οι: Ρέι, Γλύκος, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Χατσερίντι, Σάχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Άκπομ, Μπαλογιάννης, Τζοβάρας, Τσιγγάρας.
Διαβάστε ακόμη
- Ο 15χρονος Ντέρεκ άντεξε 48 ώρες στα παγωμένα νερά κρατώντας την αναποδογυρισμένη βάρκα και τους νεκρούς συγγενείς του
- «Έπεσε το δέντρο ενώ παίζαμε»: Η κατάθεση της 30χρονης μητέρας για το ατύχημα στην Καλαμαριά
- Δημοσκόπηση Prorata: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛ.Α.Σ. - Το τρίτο ΠΑΣΟΚ και το «φρένο» σε Σαμαρά
- Μικρός πιανίστας συγκίνησε παίζοντας τη μελωδία από το «Ώρες μικρές» του Γιώργου Μαζωνάκη στο Σύνταγμα