Αθλητισμός|07.06.2019 09:48

Ο Εντέν Αζάρ είναι τρομερός και στο πινγκ πονγκ… με τα πόδια! (vid)

Newsroom

Η μεταγραφή του Εντέν Αζάρ από την Τσέλσι στη Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Στην πρώτη της προσέγγιση για τον Βέλγο μεσοεπιθετικό της Τσέλσι, η «Βασίλισσα» πρόσφερε 80 εκατομμύρια ευρώ. Οι «Μπλε», παρ’ ότι το καλοκαίρι τον χάνουν ως ελεύθερο, αντιπρότειναν… 130 εκατομμύρια λίρες, ήτοι 143 εκατομμύρια ευρώ!

Εντέλει, όλα δείχνουν ότι η συμφωνία κλείνει στα εκατό εκατομμύρια ευρώ συν διάφορα μπόνους, ώστε η τελική σούμα να φτάσει τα 120 με 130, σε ένα deal που μοιάζει πολύ καλό για όλες τις πλευρές.

Η Ρεάλ γιατί παίρνει σε «λογική» τιμή έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης, σε ηλικία 28 ετών, η Τσέλσι γιατί βάζει στα ταμεία της ένα πολύ μεγάλο ποσό για έναν ποδοσφαιριστή που το επόμενο καλοκαίρι θα έχανε δωρεάν και, βεβαίως, ο ίδιος ο Αζάρ, γιατί κάνει πραγματικότητα το παιδικό του όνειρο.

Και, επειδή γνωρίζει ότι αυτό το όνειρο θα πάρει άμεσα σάρκα και οστά, είπε να το γιορτάσει παίζοντας το αγαπημένο του πινγκ πονγκ (μεγάλος παίκτης) με τον συμπαίκτη του στην Εθνική Βελγίου, Αντάν Γιανουζάι, αλλά χρησιμοποιώντας τα… πόδια! Απολαύστε τον!

T

παράξεναΡεαλ ΜαδρίτηςΤσέλσιΈντεν Αζάρποδόσφαιρομεταγραφές