Αθλητισμός|07.06.2019 23:34

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφική βόμβα: Ανακοινώθηκε ο Αζάρ απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης

Newsroom

Και επίσημα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Εντεν Αζάρ καθώς οι Μερένχες ανακοίνωσαν την απόκτησή του από την Τσέλσι. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού καθώς το κόστος της θα ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ.  Ο Βέλγος σταρ αποτελούσε τον διακαή πόθο του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος γύρω του θέλει να χτίσει τη δική του νέα Ρεάλ προκειμένου να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Ουσιαστικά η μεταγραφή του Αζάρ αποτελεί και την πιο ακριβή αγορά στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης καθώς πέραν των 100 εκατ. ευρώ που θα δοθούν στον λονδρέζικο σύλλογο, στη συμφωνία έχουν συμπεριληφθεί κι επιπλέον όροι που ενδέχεται να εκτοξεύσουν το ποσό στα 120 με 130 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι οι Μαδριλένοι έχουν δαπανήσει 101 εκατ. ευρώ για την αγορά του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ.

Ο κύκλος του Αζάρ στην Τσέλσι έκλεισε έπειτα από μια απόλυτα επιτυχημένη επταετία που περιελάμβανε μεταξύ άλλων δύο πρωταθλήματα Αγγλίας, ένα Κύπελλο, ένα Λιγκ Καπ, δύο Europa League και αρκετές ατομικές διακρίσεις. Από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι και τον Μάιο του 2019 έπαιξε σε 352 επίσημους αγώνες με τους Μπλε πετυχαίνοντας 110 γκολ.

Και πλέον για τον Αζάρ ανοίγει ένας νέος πενταετής κύκλος καθώς το συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Βασίλισσα έχει διάρκεια μέχρι το 2024! Η επίσημη παρουσίασή του από τη Ρεάλ θα πραγματοποιήσει στο Σαντιάγο Μπερναμπέου στις 13 Ιουνίου.

T

Ρεαλ ΜαδρίτηςμεταγραφέςΈντεν ΑζάρΤσέλσι