Αθλητισμός|09.06.2019 01:10

Ρομπέρτο Μαντσίνι: «Βάλαμε γρήγορα το ματς στο σωστό δρόμο»

Newsroom

Μπορεί η Ιταλία να έχει ξεκινήσει με το απόλυτο νικών στα τρία πρώτα παιχνίδι, όμως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε περισσότερο σε όσα δεν του άρεσαν στην εύκολη νίκη επί της Ελλάδας.

«Δεν θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση που έχουμε κάνει. Το πιο σημαντικό είναι ότι συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε, τα πήγαμε καλά από το πρώτο λεπτό και βάλαμε το ματς στον σωστό δρόμο» σχολίασε αρχικά και ακολούθως... άρχισε τα παράπονα: «Αυτό που έχει μείνει, είναι το γιατί δεν βάλαμε τέταρτο γκολ στο δεύτερο μέρος, έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο, καθίσαμε πίσω ε κάποιες φάσεις, έπρεπε να έχουν μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες μας. Ρισκάραμε να δεχθούμε γκολ, η Ελλάδα παραλίγο να μας χτυπήσει στην κόντρα κάποιες φορές. Εχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε».

Ο Σάλβατόρε Σιρίγκου από τη πλευρά του, τόνισε: «Καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Μετά το 2-0 καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Εχουμε ξεκινήσει καλά, ευχαριστιόμαστε τα παιχνίδι και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό».

Euro 2020προκριματικά EuroΕλλάδα-Ιταλία