Αθλητισμός|10.06.2019 09:35

Κριστιάνο Ρονάλντο σε Ντε Λιχτ: «Θα έρθεις στο Τορίνο;» (vid)

Newsroom

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν λειτουργεί μόνο ως σούπερ σταρ, πρώτος σκόρερ και «κράχτης» της Γιουβέντους, αλλά και ως… αθλητικός διευθυντής, όπως διαπίστωσε ιδίοις όμμασι, ο Ματάις ντε Λιχτ.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά τον τελικό του Nations League, στον οποίο η Πορτογαλία επικράτησε της Ολλανδίας με 1-0, οι παίκτες των δύο ομάδων αντάλλαξαν χειραψίες, όταν ο «CR7» προσέγγισε τον 19χρονο αρχηγό του Αγιαξ.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, προφανώς, ο Κριστιάνο τον ρώτησε «Θα έρθεις στο Τορίνο;», αιφνιδιάζοντας πλήρως τον νεαρό κεντρικό αμυντικό για τον οποίο, εκτός από την «Γηραιά Κυρία», ερίζουν Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν.

«Μετά τον αγώνα, ο Κριστιάνο μου είπε: Θα έρθεις στο Τορίνο; Δεν το κατάλαβα στην αρχή. Με εξέπληξε λίγο, με άφησε λίγο σε κατάσταση σοκ, γι’ αυτό και γέλασα. Αλλά δεν απάντησα τίποτα» εξήγησε ο Ντε Λιχτ, με δηλώσεις του στο ολλανδικό δίκτυο «NOS».

Αναφερόμενος στο μέλλον του, ο περιζήτητος στόπερ ξεκαθάρισε ότι «δεν με απασχολεί αυτό τώρα. Πρώτα θα πάω διακοπές και θα ξεκουραστώ. Μετά θα δω τι θα κάνω».

 

Ματάις ντε ΛιχτΚριστιάνο ΡονάλντοποδόσφαιροΑγιαξΓιουβέντους