Αθλητισμός|10.06.2019 11:28

Αρης: Προθεσμία μιας εβδομάδας στον Ιντέγε για να απαντήσει

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Μία εβδομάδα απομένει μέχρι το πρώτο ραντεβού των ποδοσφαιριστών του Αρη με τον Σάββα Παντελίδη και οι άνθρωποι του Αρη προσπαθούν να κλείσουν τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα, ώστε στο βασικό διάστημα της προετοιμασίας στην Ολλανδία, τον Ιούλιο, να είναι διαθέσιμοι όσο το δυνατόν περισσότεροι ποδοσφαιριστές. 

Ο Αρης έχει ουσιαστικά ολοκληρώσει την μεταγραφή του Ντάνιελ Σούντγκρεν, την οποία ανακοίνωσε ήδη και η ομάδα του ΑΙΚ Στοκχόλμης, ενώ μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (10/6) θα υπογράψει και τον Ολλανδό μέσο Λερίν Ντουάρτε, που υποβάλλεται σε εργομετρικές εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό σημαίνει ότο απομένουν τρεις τουλάχιστον βασικοί ποδοσφαιριστές, ένας κεντρικός αμυντικός, ένας εξτρέμ και φυσικά ο σέντερ φορ, ο οποίος θα αποτελέσει και την πιο ακριβή μεταγραφική κίνηση. Ο Αρης προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση με τον Ιντέγε Μπράουν και έχει καταθέσει συγκεκριμένη προσφορά στους εκπροσώπους του, που αποτελεί υπέρβαση για τις δυνατότητες του. Μάλιστα, έχει δώσει και προθεσμία μίας εβδομάδας στον Νιγηριανό να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε και να επακκινήσει την καριέρα του στο γνώριμο γι' αυτόν ελληνικό πρωτάθλημα. Παράλληλα εξετάζει κι άλλες επιλογές για να είναι έτοιμος, που είναι κι αυτές από το πάνω ράφι και που μπορεί να αγγίξουν ακόμη και τις 500.000 ευρώ, ποσό που ασφαλώς είναι υψηλό.

Για τη θέση του αντικαταστάτη του Ματέο Γκαρσία στα εξτρέμ, ο Αρης συζητάει με δύο ποδοσφαιριστές, τον Μίλαν Γιέφτοβιτς του Ερυθρού Αστέρα και τον Ρομέν Φιλιοποτό της Οσέρ. Ωστόσο και οι δύο δεσμεύονται με συμβόλαιο και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να μείνουν ελεύθεροι. Για τη θέση του αμυντικού, ο Αρης έχει ξκεχωρίσει τον Ισπανό Αλεξ Γκάλβεθ, που όμως είναι ελεύθερος και περιμένει προτάσεις για ένα μεγάλο συμβόλαιο, ενώ θέλει να κλείσει το θέμα της παραμονής του Γάλλου Λίντσεϊ Ρόουζ, αν και υψώνονται εμπόδια από τις απαιτήσεις της Λοριάν.

ΑρηςμεταγραφέςΜπράουν Ιντέγε