Αρης: Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο ο Ολλανδός Λερίν Ντουάρτε
Παναγιώτης ΓκαμπράνηςΟ Λερίν Ντουάρτε συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον Αρη και έγινε ο δεύτερος Ολλανδός ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου, μετά τον Ρίτσαρντ Κνόπερ. Στα 28 του χρόνια (γεννήθηκε στο Ρότερνταμ στις 11 Αυγούστου 1990), ο Ντουάρτε φεύγει για πρώτη φορά από την πατρίδα του και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 39 αγώνες μετρώντας 6 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα της Χέρακλες, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Αγιαξ (όπου μάλιστα αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Ερικσεν που παραχωρήθηκε στην Τότεναμ), την Μπρέντα, τη Χέρενφεϊν και τη Σπάρτα Ρότερνταμ.
Ουσιαστικά η μεταγραφή του Ντουάρτε είναι η δεύτερη που πραγματοποιούν οι «κίτρινοι» καθώς έχει υπογράψει συμβόλαιο και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Κλιμακώνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις: Έφτασαν τα τρακτέρ στον Βόλο - Αποκλεισμός του λιμανιού από στεριά και θάλασσα
- Επίδομα θέρμανσης: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Οι δικαιούχοι
- Τέλος τα social media για τα παιδιά από σήμερα στην Αυστραλία - Οι ειδικοί προειδοποιούν για «πολλά λάθη»