Αθλητισμός|11.06.2019 18:51

Ετοιμος να «διαδεχθεί» τον Κασίγιας στην Πόρτο ο Μπουφόν

Newsroom

Μπορεί να βρίσκεται ήδη στα 41, αλλά παραμένει εμβληματική φυσιογνωμία για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αν και η αποχώρηση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν από την Παρί Σεν Ζερμέν φούντωσε τα σενάρια για επαναπατρισμό του – με μισή…ντουζίνα ιταλικές ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, αλλά και η Μπαρτσελόνα – εκείνος δείχνει έτοιμος να συνεχίσει τις ποδοσφαιρικές περιπλανήσεις.

Σύμφωνα με ιταλικά και πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο Μπουφόν είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Πόρτο. Οι «δράκοι» προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ από την αναγκαστική αποχώρηση του Ικερ Κασίγιας και δείχνουν διάθεση να καταφύγουν και πάλι σε έναν από τους κορυφαίους γκολκίπερ των τελευταίων ετών, που κουβαλά τεράστια εμπειρία. Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες, αλλά οι πιθανότητες για να υπάρξει συμφωνία είναι πολλές.

Είναι πάντως αξιοσημείωτο, ότι ο Μπουφόν ήταν από τους πρώτους που είχε σπεύσει να συμπαρασταθεί στον Κασίγιας έπειτα από τη γνωστοποίηση του καρδιακού προβλήματος που αντιμετωπίζει και τώρα είναι έτοιμος να τον διαδεχθεί.

μεταγραφέςΤζιανλουίτζι ΜπουφόνΙκερ ΚασίγιαςΠόρτοποδόσφαιρο