Αθλητισμός|12.06.2019 16:47

Σάρωσε σε τηλεθέαση το Open TV με τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας

Newsroom

Ο ανταγωνισμός καλά κρατά στην prime time ζώνη των καναλιών, με τις ανατροπές ωστόσο να μην λείπουν από τους πίνακες τηλεθέασης. Το βράδυ της Τρίτης (11/6), η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετώπισε την Αρμενία στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την Αρμενία στο ΟΑΚΑ να μην ξεκίνησε καλά για την Εθνική που δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 8’ του αγώνα, αλλά το κοινό παρακολούθησε το ματς που προβλήθηκε στο OPEN μέχρι τέλος με αμείωτο ενδιαφέρον, καταγράφοντας μέσο όρο τηλεθέασης 19,3% στο σύνολο (17,7% στο δυναμικό κοινό και 24,2% στους άντρες 25-54, φτάνοντας το 30,6% σε τέταρτο λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού).

Στους άνδρες 25 - 54, ο αγώνας Ελλάδα - Αρμενία ήταν πρώτος σε τηλεθέαση στη ζώνη του, αφήνοντας πίσω Survivor (ΣΚΑΪ), Τατουάζ (Αlpha) και ξένες ταινίες σε ΑΝΤ1 και STAR.

Ο αγώνας της Εθνικής μαζί με την εκπομπή «Για την Παρέα» με τον Νίκο Μουτσινά που τερμάτισε πρώτη με διαφορά στη ζώνη της, σημειώνοντας μέσο όρο 27% στο δυναμικό κοινό (φτάνοντας σε τέταρτο το 30,3%) έφεραν στο OPEN μέσο όρο 12,8% στο δυναμικό κοινό, περνώντας μπροστά από το ΣΚΑΪ (11,9%).

Open TV