Αθλητισμός|12.06.2019 20:40

Ρωσίδες πρωταθλήτριες ρίχνουν χαστούκια στους γλουτούς μέχρι τελικής πτώσης (vid)

Newsroom

Mετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το 1ο πρωτάθλημα χαστουκιού αποκλειστικά για το ανδρικό φύλο, πραγματοποιήθηκε και η αντίστοιχη διοργάνωση γυναικών. Βασική διαφορά είναι πως τα χαστούκια δεν ρίχνονται στο πρόσωπο του αντιπάλου αλλά στους γλουτούς των γυναικών.

Η πρώτη διοργάνωση έγινε στην Ρωσία όπου συμμετείχαν 32 φιναλίστ. Σκοπός κάθε αθλήτριας είναι να βγάλει εκτός ισορροπίας την αντίπαλο της (να κάνει ένα βήμα μπροστά μετά το χτύπημα που θα δεχτεί στους γλουτούς) ή να παραιτηθεί από τον πόνο στα οπίσθια της.

Το νέο… άθλημα με τα χαστουκια έχει κερδίσει τις καρδιές των Ρώσων, ενώ ήδη υπάρχουν προτάσεις από χορηγούς και τηλεοπτικούς σταθμούς για κάλυψη των αγώνων.

 

Μαζί με την ανδρική έκδοση που θεωρείται και πιο σκληρή από αυτή των γυναικών αναμένεται να αποτελέσουν ένα νέο άθλημα με ξεχωριστή ομοσπονδία.

T

Όπως λένε οι διοργανωτές «η γυναικεία έκδοση δεν θα μπορούσε να περιλαμβάνει χαστούκια στο πρόσωπο και τα χτυπήματα στους πισινούς είναι κάτι ανώδυνο και χρειάζεται μεγάλη τεχνική». Μάλιστα όπως υποστηρίζουν, η προετοιμασία των αθλητριών περιλαμβάνει ενδυνάμωση των γλουτών και των μυών των ποδιών ώστε να αντέχουν τα ισχυρά χτυπήματα και να μένουν σταθερά στο έδαφος.

T

Το τουρνουά διοργανώθηκε στο ετήσιο Κύπελλο Yashankin. Ο Βασίλι Καμότσκι από την Σιβηρία έχει γίνει γνωστός σε όλη τη Ρωσία μετά τη δημοσιότητα που πήραν τα κατορθώματα του στο πρώτο πρωτάθλημα χαστουκιών. Πρώην αρσιβαρίστας και αγρότης στο επάγγελμα ο ήρεμος Βασίλι Καμότσκι έχει ήδη προτάσεις από ομάδες για να τις εκπροσωπήσει στην επόμενη διοργάνωση.

T

ΡωσίαΣπορχαστούκι