Αθλητισμός|12.06.2019 18:32

Εθνική Ελλάδας: Δηλώθηκε το ΟΑΚΑ ως έδρα και στο ματς με τη Βοσνία!

Γιάννης Σκόκας

Τίποτα δεν πάει καλά (εσχάτως) στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Η Εθνική ποδοσφαίρου βρίσκεται υπό κρίση μετά τις εντός έδρας ήττες από την Ιταλία και την Αρμενία, ενώ το κλίμα και στο εσωτερικό της ομάδας είναι εκρηκτικό με τους παίκτες και τον προπονητή Αγγελο Αναστασιάδη να βρίσκονται στα χαρακώματα. Κι όλα αυτά, ενώ η ομάδα αναγκάζεται να αγωνίζεται σε ένα γήπεδο που όχι μόνο δεν είναι έδρα αλλά ουσιαστικά φαίνεται να βοηθά περισσότερο τους αντιπάλους από τους Ελληνες παίκτες.

Είναι ενδεικτικό πως στο παιχνίδι με την Αρμενία στο ΟΑΚΑ κόπηκαν 7.000 (!) εισιτήρια που σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο θα αποτελούσαν επιπρόσθετη δύναμη για την Εθνική. Στο αχανές Ολυμπιακό Στάδιο όμως, ακόμη και οι 20.000 της αναμέτρησης με την Ιταλία φαίνονται λίγοι.

Και το κακό για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι πως τα απαιτούμενα διορθωτικά έργα στο Παγκρήτιο Στάδιο, το οποίο έχουν επιλέξει οι επιτελείς της ΕΠΟ ως την επόμενη έδρα της Γαλανόλευκης, δεν έχουν ολοκληρωθεί. Για το λόγο αυτό, μετά το παιχνίδι με το Λιχτενστάιν στις 8 Σεπτεμβρίου για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Euro, το ΟΑΚΑ δηλώθηκε στην UEFA ως έδρα της Εθνικής και για το επόμενο ματς με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη στις 15 Οκτωβρίου, ενώ είναι πολύ πιθανό το ίδιο να συμβεί και στο φινάλε των προκριματικών με την Φινλανδία στις 18 Νοεμβρίου.

Εθνική ομάδαΟΑΚΑποδόσφαιροΠαγκρήτιο στάδιο