Αθλητισμός|14.06.2019 12:07

Νεϊμάρ: «Η αλήθεια θα λάμψει, αργά ή γρήγορα» (vid)

Newsroom

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, αυτές τις ώρες ο Νεϊμάρ θα προετοιμάζονταν για την πρεμιέρα της Βραζιλίας στο Copa America με αντίπαλο την Βολιβία (Σάββατο 15/6, 3:30 τα ξημερώματα, ΕΡΤ Sports). Αντ’ αυτού, ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος τραυματίστηκε και χάνει την μεγάλη διοργάνωση, κατέθετε επί πέντε ώρες για την υπόθεση βιασμού που τον κατηγορεί το μοντέλο Ναγίλα Τριντάντε.

«Είμαι ήρεμος. Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα που έχω δεχθεί μέχρι τώρα. Η αλήθεια θα λάμψει, αργά ή γρήγορα. Το μόνο που θέλω είναι να τελειώσει αυτή η υπόθεση, όσο γίνεται πιο γρήγορα» υποστήριξε με ένα χαμόγελο ο Νεϊμάρ, ο οποίος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έκανε η αστυνομία του Σάο Πάουλο.

Ο 27χρονος επιθετικός, ο οποίος περπατούσε με πατερίτσες και συνοδεύονταν από τους δικηγόρους του και ανθρώπους της ιδιωτικής ασφάλειας του, δέχθηκε τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου που περίμενε έξω από το τμήμα.

Η Εισαγγελέας της υπόθεσης, Φλάβια Κριστίνα Μερλίνι, διαβεβαίωσε ότι ο Νεϊμάρ ήταν πολύ συνεργάσιμος, απάντησε σε οτιδήποτε τον ρώτησαν και, βεβαίως, αρνήθηκε ότι βίασε τη Ναγίλα Τριντάντε. Η Εισαγγελέας απέκλεισε ακόμα την πιθανότητα να βρεθούν ο Νεϊμάρ και το μοντέλο μαζί σε κάποια ακροαματική διαδικασία.

Ο Νεϊμάρ κατέθεσε στην αστυνομία και την περασμένη εβδομάδα, όταν έπρεπε να δώσει εξηγήσεις για την (παράνομη) δημοσίευση προσωπικών δεδομένων της Ναγίλα Τριντάντε, μέσω της δημοσιοποίησης των «καυτών» συνομιλιών τους.

ροζ σκάνδαλοΝεϊμάρποδόσφαιρο