Αθλητισμός|14.06.2019 21:46

H ΠΑΕ Αρης αποκαλύπτει ένα μεγάλο σχέδιο: «Το σπίτι μας προσεχώς»

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ενα μεγαλόπνοο σχέδιο αποκάλυψε η ΠΑΕ Αρης προκαλώντας ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της. Ο Θόδωρος Καρυπίδης άναψε το πράσινο φως να δοθούν στη δημοσιότητα σχέδια από τις μακέτες ενός νέου υπερσύγχρονου γηπέδου, καθώς στόχος του είναι η ανακατασκευή του Κλεάνθης Βικελίδης.

Στις δύο εικόνες που παρουσίασε η ΠΑΕ Αρης, φαίνεται ένα ανακατασκευασμένο γήπεδο, σκεπασμένο πλήρως, που στηρίζεται σε τέσσερις σύγχρονους πύργους. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Θόδωρος Καρυπίδης, έσπευσε αμέσως μετά να σχολιάσει ότι είναι αποφασισμένος να ανεβάσει τον Αρη επίπεδο. «Πρόκειται να πάω τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Μαγκιά είναι να είσαι αληθινός ανάμεσα σε τόσους ψεύτες! Δούλευε στην σιωπή και άσε την επιτυχία σου να κάνει τον θόρυβο».

T

Ανάλογο σχόλιο έκανε και ο Βαγγέλης Παντζαρτζίδης, ο υπεύθυνος κτιριακών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ και επικεφαλής όλων των εργασιών αναβάθμισης, που συντελούνται τόσο στο γήπεδο του Αρη, όσο και στις προπονητικές εγκαταστάσεις. «Μετά από δύο χρόνια σιωπηλής δουλειάς και σε συνεργασία με μεγάλο γραφείο μελετητών είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε το όραμα μας για το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο του ΑΡΗ. Ενα έργο που έχει γίνει η προεργασία ώστε να μπορεί να αδειοδοτηθεί και να υλοποιηθεί χωρίς προβλήματα. Σε λίγες μέρες θα γίνει ολοκληρωμένη παρουσίαση του έργου από εμάς στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ».

Θόδωρος ΚαρυπίδηςΚλεάνθης ΒικελίδηςποδόσφαιροΑρης