Αθλητισμός|15.06.2019 00:14

Αποθέωση για Παναθηναϊκό, Πιτίνο και... Προμηθέα στο ΟΑΚΑ! (vids)

Newsroom

Υπό τους ήχους του εμβληματικού «We are the champions» των θρυλικών Queen ο Νικ Καλάθης, ο Ιαν Βουγιούκας και ο Τζέιμς Γκιστ, οι τρεις αρχηγοί του Παναθηναϊκού, σήκωσαν ψηλά στον ουρανό το πρωτάθλημα. Εναν ακόμη τίτλο για τον πολυνίκη του ελληνικού μπάσκετ μετά την επικράτηση επί του Προμηθέα (και) στον τρίτο τελικό της Basket League.

Οι «πράσινοι» γνώρισαν την αποθέωση από το κοινό τους: οι μεγάλοι πρωταγωνιστές τουτέστιν οι παίκτες, ο προπονητής Ρικ Πιτίνο, ο οποίος άκουσε την εξέδρα να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του, και ο επικεφαλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Παράλληλα όμως, την αποθέωση γνώρισε από τους φίλους του Παναθηναϊκού και η καταπληκτική ομάδα του Προμηθέα που σε μια ονειρεμένη σεζόν έφτασε μέχρι τον τελικό. Οι οπαδοί των «πρασίνων» καταχειροκρότησαν την ομάδα της Πάτρας σε μια όμορφη στιγμή. Οπως επίσης εξαιρετική ήταν και η κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να απονείμει ο ίδιος το βραβείο στον πρόεδρο του Προμηθέα Βαγγέλη Λιόλιο θέλοντας να τον συγχαρεί και δείχνοντας παράλληλα τον σεβασμό του για τη μεγάλη υπέρβαση που έκανε η αχαϊκή ομάδα.

Γενικά η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ ήταν θαυμάσια, εορταστική και άκρως αθλητική στο κλείσιμο μιας σεζόν που είχε πολλά στραβά για το ελληνικό μπάσκετ...

Δείτε τη στιγμή της απονομής του τίτλου στους πρωταθλητές:

Δείτε την αποθέωση στον Ρικ Πιτίνο:

Η στιγμή που οι φίλοι του Παναθηναϊκού καταχειροκροτούν την ομάδα του Προμηθέα:

Λίγο μετά το φινάλε του αγώνα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στα αποδυτήρια για συγχαρητήρια και σαμπάνιες:

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού περιμένοντας την απονομή είχαν στήσει πάρτι:

Δημήτρης ΓιαννακόπουλοςμπάσκετBasket LeagueΠαναθηναϊκόςΡικ Πιτίνο