Χωρίς Ριμπερί με ΑΕΚ η Μπάγερν Μονάχου
NewsroomΗ Μπάγερν Μονάχου θα στερηθεί των υπηρεσιών του Φρανκ Ριμπερί στο ματς με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Οι Βαυαροί, εκτός του Γάλλου άσου, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην πλάτη, δεν θα έχουν μαζί τους στην Αθήνα και τους Κομάν, Τολισό, που είναι τραυματίες.
Αναλυτικά η αποστολή των Βαυαρών, οι οποίοι θα προπονηθούν το απόγευμα στο Ολυμπιακό στάδιο: Νόιερ, Ουλράιχ, Φρουχτλ, Βάγκνερ, Σίλε, Χούμελς, Τιάγκο, Μαρτίνεθ, Λεβαντόφσκι, Ρόμπεν, Χάμες Ροντρίγκες, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Γκορέτζκα, Γκνάμπρι, Μέιερ, Μίλερ, Αλάμπα, Σαμπανί, Κίμιχ, Σάντσες.
Η κατάσταση στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Γερμανίας, είναι έκρυθμη, καθώς υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες ολομέτωπη επίθεση της διοίκησης και δη των μεγάλων «κεφαλιών», Ούλι Χένες, Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε και Χασάν Σαλιχάμιζιτς, οι οποίοι κατηγόρησαν μερίδα του Τύπου για ασέβεια στους παίκτες της Μπάγερν, τον προπονητή της κι εν γένει όλου του οικοδομήματος της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας.
- Άμεση ανάλυση για ανασχηματισμό: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις ευρείες αλλαγές και η επιχείρηση «καθαρά γαλάζια χέρια»
- Τραμπ: Σε λίγο θα μπορούμε να ανοίξουμε το Ορμούζ, να πάρουμε το πετρέλαιο και να κερδίσουμε μια περιουσία
- Παράνομη «φάρμα» στους Αμπελόκηπους: Τα κλουβιά, ο λαχανόκηπος και η τηλεοπτική εμφάνιση του γνωστού αρχιτέκτονα
- Καβγάς Σδούκου-Σκουρλέτη στον «αέρα» του OPEN: «Την υπόθεση ξεσκέπασε η ΝΔ» - «Κάνετε τα πάντα για να μας γυρίσετε στη χρεωκοπία»