Αθλητισμός|16.06.2019 09:35

Μεταγραφική βόμβα στο ΝΒΑ: Ο Αντονι Ντέιβις στους Λέικερς (vids)

Newsroom

Λίγα 24ωρα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ με την ιστορική επιτυχία των Τορόντο Ράπτορς, σκάει η πρώτη μεταγραφική «βόμβα», με την μετακίνηση του Αντονι Ντέιβις στους Λος Αντζελες Λέικερς. Οι «Λιμνάθρωποι» κυνηγούσαν τον σπουδαίο σέντερ από την σεζόν που μόλις τελείωσε, αλλά οι Νιού Ορλίνς Πέλικανς τους έκλειναν διαρκώς την πόρτα, κάτι που φαίνεται πως δεν έκαναν τώρα.

Την είδηση αποκάλυψε ο (πολύ έγκυρος σε τέτοια θέματα) Αντριαν Βοϊναρόφσκι. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ESPN, ο Ντέιβις θα μετακομίσει στο Λος Αντζελες, έναντι των Λόντζο Μπολ, Μπράντον Ινγκραμ και Τζος Χαρτ, αλλά και τριών επιλογών στο ντραφτ, με πρώτη το νούμερο 4 που είχαν οι Λέικερς στην κλήρωση της επόμενης εβδομάδας.

T

Ο 26χρονος Ντέιβις, ο οποίος το 2012 ήταν νούμερο ένα στο ντραφτ από τους Πέλικανς, ήθελε εδώ και καιρό να φύγει από την ομάδα της Νέας Ορλεάνης, η οποία έχει και το νούμερο ένα του φετινού ντραφτ.

 

Γουόκερ, ο επόμενος

Οταν οριστικοποιηθεί και επίσημα η απόκτηση του Ντέιβις, οι Λέικερς θα κυνηγήσουν την επόμενη «βόμβα» από την αγορά των free agents (ελεύθερων παικτών), αφού έχουν αρκετό ελεύθερο χώρο στο σάλαρι καπ για να κινηθούν με άνεση.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μαρκ Στάιν, ο Κέμπα Γουόκερ είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος. Ο 29χρονος πλέι μέικερ των Σάρλοτ Χόρνετς προέρχεται από την τρίτη του σερί σεζόν ως All Star και την καλύτερη της καριέρας του, βάσει αριθμών: 25.6 πόντοι, 4.4 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ ανά αγώνα.

T

 

Άντονι ΝτέιβιςΛος ΆντζελεςΛεΜπρόν ΤζέιμςμπάσκετΝΒΑ