Αθλητισμός|16.06.2019 09:33

Yψηλές παρουσίες κι... υψηλές απουσίες στον «βασιλικό» γάμο του Ράμος (pics+vids)

Newsroom

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε και φέτος την Ελλάδα για να περάσει μέρος των διακοπών του, αφού άλλωστε αυτές τις ημέρες δεν είχε κάποια σημαντική κοινωνική υποχρέωση.

Και αυτό γιατί ο Σέρχιο Ράμος, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι συμπαίκτης και αρχηγός του στην Ρεάλ Μαδρίτης, δεν κάλεσε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Γιουβέντους στον γάμο του με την Πιλάρ Ρούμπιο.

Οι δύο τους πανηγύρισαν μαζί τέσσερα Champions League, μεταξύ πολλών άλλων τίτλων, αλλά φαίνεται πως οι σχέσεις τους ήταν τυπικές, αφού ο Σεβιλιάνος αμυντικός, μεταξύ των 500 προσκεκλημένων του, είχε αρκετούς πρώην συμπαίκτες του.

Στην Σεβίλλη, λοιπόν, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (η σύζυγός του Βικτόρια, μάλιστα, έσπασε το dress code του γάμου και φόρεσε λευκά), ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο Ζούλιο Μπαπτίστα ή ο Φερνάντο Ιέρο. Οχι, όμως, και ο Ικερ Κασίγιας με την Σάρα Καρμπονέρο, οι οποίοι ναι μεν ήταν καλεσμένοι, αλλά οι προσωπικές τους περιπέτειες τους κράτησαν μακριά από το μυστήριο και την δεξίωση.

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ

Είχαν προσκληθεί, αλλά δεν έδωσαν το παρών, ο προπονητής του Ράμος στην Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, ο άλλοτε τεχνικός του στην Εθνική Ισπανίας, Βιθέντε ντελ Μπόσκε, ο Ρονάλντο (το «φαινόμενο»), αλλά και ο Ζεράρ Πικέ, παρ’ ότι ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα είχε προαναγγείλει την παρουσία του.

Λούκα Μόντριτς και Βάνια Μπόσνιτς

Ματέο Κόβατσιτς και Ιζαμπέλ Αντρίγιανιτς
Κέιλορ Νάβας και Αντρέα Σάλας
Αλβαρο Μοράτα και Αλίς Καμπέλο
Σέρχιο Μπουσκέτς και Ελενα Γαλέρα

Το παρών, αντίθετα, έδωσαν ο πρόεδρος της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, οι Λούκα Μόντριτς, Κέιλορ Νάβας, Μάρκος Ασένσιο, Ματέο Κόβατσιτς και Λούκας Βάθκεθ από την Ρεάλ, οι Σέρχιο Μπουσκέτς και Τζόρντι Αλμπα από την Μπαρτσελόνα, ο Χοακίν από την Μπέτις, ο Χεσούς Νάβας από την Σεβίλλη, ο Σάντι Καθόρλα από την Βιγιαρεάλ, ο Αλβαρο Μοράτα από την Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Χοσέ Μανουέλ Ρέινα από την Μίλαν.

Σέρχιο ΡάμοςποδόσφαιροΡεαλ ΜαδρίτηςΚριστιάνο Ρονάλντο