Αθλητισμός|16.06.2019 15:28

ΠΑΟΚ: Εξέπνευσε η ρήτρα για Ολιβέιρα, από μηδενική βάση οι συζητήσεις

Newsroom

Ο εξάμηνος δανεισμός του Σέρτζιο Ολιβέιρα από την Πόρτο στον ΠΑΟΚ προέβλεπε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αποκτούσε τα δικαιώματα του 26χρονου Πορτογάλου αν έδινε 12 εκατ. ευρώ μέχρι και τις 15 Ιουνίου. Η προθεσμία για τη συγκεκριμένη ρήτρα εξέπνευσε και πλέον όλα ξεκινούν από το μηδέν. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει βγάλει από το μυαλό του τον Ολιβέιρα, όμως ήταν δεδομένο πως δεν ήταν διατεθειμένος να καλύψει το ποσό της ρήτρας.

Πριν από σχεδόν ένα μήνα, πορτογαλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πρόταση των «ασπρόμαυρων» ύψους 5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Ολιβέιρα, η οποία όμως απορρίφθηκε. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει, και θα πρέπει να γίνει για να υπάρξουν συζητήσεις, δεν είναι άλλο από τις σκέψεις της Πόρτο για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα. Η είδηση πως έχει κληθεί στη προετοιμασία δεν αποτελεί κάποιου είδους «εξέλιξη», καθώς ο Ολιβέιρα θέλει να γνωρίζει τον ρόλο που θα έχει στο ρόστερ της Πόρτο. Η κατάσταση στους «Δράκους» παραμένει ρευστή μετά από μια σεζόν στην οποία το πρωτάθλημα κατέληξε στη Μπενφίκα.

Αυτό που προκύπτει είναι πως ο ΠΑΟΚ τηρεί προς το παρών στάση αναμονής, χωρίς να έχει βγάλει από το μυαλό του τον Ολιβέιρα.

μεταγραφέςΣέρτζιο ΟλιβέιραΠΑΟΚ