Αθλητισμός|17.06.2019 10:53

Μήνυμα Παρί στον Νεϊμάρ: «Οχι άλλους βεντετισμούς» (vid)

Newsroom

Το καλοκαίρι του 2017, η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε τον Νεϊμάρ την πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών, όταν έδωσε 222 εκατομμύρια ευρώ στην Μπαρτσελόνα για να τον κάνει δικό της. Δύο χρόνια αργότερα, η Παρί σκέφτεται σοβαρά να παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της (συνήθως έγκριτης) εφημερίδας «Equipe», η πρωταθλήτρια Γαλλίας είναι διατεθειμένη να δώσει τον «Νέι», εφόσον της γίνει μια πρόταση «XXL» (πολύ μεγάλη, δηλαδή, κάνοντας προφανώς λογοπαίγνιο εξαιτίας του ροζ σκανδάλου στο οποίο είναι αναμεμειγμένος εσχάτως ο Βραζιλιάνος).

Οι τραυματισμοί του (εννέα από τότε που πήγε στην Παρί, οι δύο σοβαροί), τα εξωαγωνιστικά προβλήματα και οι τιμωρίες του, τόσο στην Ligue 1 όσο και στο Champions League, έχουν εξαντλήσει την υπομονή του αφεντικού του συλλόγου, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Η πρώην ομάδα του, η Μπαρτσελόνα, δείχνει να είναι η πρώτη ενδιαφερόμενη σε περίπτωση παραχώρησης του Νεϊμάρ, παρ’ ότι ο Βραζιλιάνος βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την διοίκηση της για ένα μπόνους ύψους τριάντα εκατομμυρίων ευρώ.

Οι πρώην συμπαίκτες του, όμως, με πρώτο τον Λιονέλ Μέσι, θα τον ήθελαν ξανά στο «Καμπ Νόου». Την ίδια ώρα, η Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρος της οποίας Φλορεντίνο Πέρεθ τον ήθελε διαχρονικά, προτιμά να ρίξει το βάρος στον Κιλιάν Μπαπέ.

«Οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους» είπε ο Αλ Κελαϊφί, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «France Football» και η οποία θα κυκλοφορήσει ολόκληρη στο τεύχος της Τρίτης (18/6).

«Τα πράγματα θα πρέπει να είναι εντελώς διαφορετικά. Θα πρέπει να κάνουν περισσότερα, να δουλεύουν περισσότερο… Δεν είναι εδώ για να διασκεδάζουν. Και αν δεν συμφωνούν, οι πόρτες είναι ανοιχτές… Ciao!» λέει χαρακτηριστικά ο Αλ Κελαϊφί.

Ο παράγοντας από το Κατάρ δεν αναφέρει κάποιον παίκτη συγκεκριμένα, αλλά όλα δείχνουν ότι αναφέρεται στον Νεϊμάρ, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θέλω άλλο συμπεριφορές αστέρων».

Κιλιάν ΜπαπέΝεϊμάρποδόσφαιροΠαρί Σεν Ζερμέν