Αθλητισμός|17.06.2019 14:50

Final Countdown: Οταν ο Σέρχιο Ράμος ένιωσε σαν τον… Γκάλη! (vids)

Newsroom

Την περασμένη Παρασκευή (14/6), συμπληρώθηκαν 32 χρόνια από τον ιστορικό θρίαμβο της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ του 1987. Και, λίγες ώρες αργότερα, το θρυλικό «The Final Countdown» των Europe ακούστηκε στον γάμο του Σέρχιο Ράμος! Αρχικά, ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και η (σύζυγός του πλέον) Πιλάρ Ρούμπιο, ήθελαν να προσλάβουν για την γαμήλια δεξίωση τους AC/DC, αφού αυτή την μπάντα προτιμούσε η κυρία Ράμος.

Αυτό, όμως, δεν κατέστη δυνατό. Και στην βίλα του Ράμος στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας, έκανε την εμφάνισή του το σουηδικό συγκρότημα, το οποίο μάλιστα προσγειώθηκε στην σκηνή, επάνω σε έναν κόκκινο δράκο, τον οποίο συγκρατούσε ένας γερανός.

Η εντυπωσιακή είσοδος του συγκροτήματος έγινε υπό τους ήχους του «The Final Countdown», το καταπληκτικό… «τιρινίνι», το οποίο έντυσε μοναδικά τον δρόμο προς τον θρίαμβο της παρέας του Κώστα Πολίτη, του Νίκου Γκάλη και του Παναγιώτη Γιαννάκη, πριν από 32 χρόνια, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι περίπου 500 καλεσμένοι και το τιμώμενο ζευγάρι, βεβαίως, απόλαυσαν τα τραγούδια των «Europe» για περίπου σαράντα λεπτά, αν και η πιο συγκινητική στιγμή έλαβε χώρα κατά την είσοδο του ζευγαριού στην κύρια αίθουσα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αφού δεν υπήρχαν κάμερες και απαγορεύονταν τα κινητά, ο Ράμος βούρκωσε ενώ περπατούσε υπό τους ήχους του «I'll never love again», τραγούδι που ερμήνευσαν μοναδικά οι Μπράντλεϊ Κούπερ και Lady Gaga στην ταινία «A Star is born».

Ρεαλ ΜαδρίτηςποδόσφαιρομπάσκετΣέρχιο Ράμος