Αθλητισμός|17.06.2019 09:52

ΠΑΟΚ: Ψάχνει λύση στη «σπαζοκεφαλιά» για αμυντικό μέσο

Newsroom

Δυο εβδομάδες πριν από την αναχώρηση του ΠΑΟΚ με προορισμό την Ολλανδία για την προετοιμασία με φόντο την έναρξη της νέας σεζόν, και η συζήτηση για τη δόμηση της μεσαίας γραμμής, στο κομμάτι του αμυντικού μέσου, βρίσκεται στην κορύφωσή της. Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» έχουν εξετάσει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί, έχοντας παράλληλα και δυο εσωτερικά «μέτωπα».

Το πρώτο δεν είναι άλλο από αυτό του Πόντους Βέρνμπλουμ. Ο Σουηδός μέσος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο αποκατάστασης μετά τη ρήξη αχίλλειου τένοντα που είχε υποστεί τον περασμένο Δεκέμβριο. Για να καταλάβει κανείς τη δυσκολία της επιστροφής από το συγκεκριμένο τραυματισμό, ο Βέρνμπλουμ έβαλε ποδοσφαιρικό παπούτσι και κλώτσησε μπάλα για πρώτη φορά μόλις πριν από δέκα ημέρες. Η διάθεσή του να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση είναι δεδομένη, όμως το πότε θα είναι σε θέση να το κάνει με το τρόπο που και εκείνος επιθυμεί, να είναι δηλαδή ανταγωνιστικός, είναι κάτι που δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Και ο ΠΑΟΚ σε επτά εβδομάδες θα δώσει το πρώτο του αγώνα για τη τρίτη προκριματική φάση του Champions League.

Οσον αφορά τον Κάνιας, η παραμονή του στο ρόστερ του ΠΑΟΚ συγκεντρώνει μεν μικρές πιθανότητες, αλλά κανείς δεν μπορεί να τις βγάλει από το τραπέζι. Οσο οι «ασπρόμαυροι» δεν βρίσκουν έναν ποδοσφαιριστή να τον αντικαταστήσει, αλλά και όσο ο Κάνιας δεν βρίσκει ένα συμβόλαιο που να φτάνει σε αυτό που του έχει προτείνει ο «Δικέφαλος του Βορρά» όλα μπορεί να συμβούν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία, ο Κάνιας απασχόλησε τον Ερυθρό Αστέρα, όμως μετά τις πρώτες συζητήσεις παρατηρήθηκε μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Μέχρι στιγμή, ο ΠΑΟΚ έχει ολοκληρώσει μια μεταγραφική κίνηση, αυτή του Ροντρίγκο Σοάρες, και πρόθεση των ανθρώπων των νταμπλούχων είναι υπάρχουν τουλάχιστον άλλα τρία νέα πρόσωπα που θα έχουν προστεθεί στο ρόστερ μέχρι την αναχώρηση της αποστολής για τη προετοιμασία στην Ολλανδία (1/7).

Χοσέ ΚάνιαςμεταγραφέςΠΑΟΚΠόντους Βέρνμπλουμ