Αθλητισμός|17.06.2019 09:23

Ολυμπιακός: Υπογράφει ο Μπρούνο, ακολουθούν άλλες δύο προσθήκες

Newsroom

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα έφτασε στην Ελλάδα με πτήση από τη Βιέννη, ο Βραζιλιάνος Μπρούνο για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο 25χρονος εξτρέμ, ο οποίος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ατρομήτου, ως δανεικός από τη Λασκ Λιντς, θα υποβληθεί σήμερα (Δευτέρα 17/6) σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πειραιά.

Θα αποτελέσει μία ακόμη προσθήκη στην επιθετική τριάδα των “ερυθρολεύκων”, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα στους δύο συλλόγους που διαπραγματεύθηκαν για περίπου δύο εβδομάδες. Ο Μπρούνο έκανε πολύ καλή εντύπωση στον Πέδρο Μαρτίνς στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Ατρόμητος στο “Γ. Καραϊσκάκης” και εισηγήθηκε την απόκτησή του, με τη διοίκηση να υλοποιεί το σχετικό αίτημα.

Ο Μπρούνο αγωνίστηκε πέρυσι σε 33 παιχνίδια όλων των διοργανώσεων με την ομάδα του Περιστερίου με συγκομιδή 3 γκολ και 6 ασίστ. Παίζει με την ίδια ευχέρεια στα άκρα της επίθεσης, αλλά και πίσω από τον επιθετικό.

Στη διάρκεια της εβδομάδας αναμένονται τουλάχιστον άλλες δύο προσθήκες. Η αναζήτηση για το κέντρο της άμυνας, αλλά και τη θέση του σέντερ φορ συνεχίζονται και αναμένονται εξελίξεις μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα που η αποστολή αναχωρεί για τον Πολωνία (Γκντάνσκ) όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, παρουσία και των διεθνών που ακόμη βρίσκονται σε άδεια.

Πρώτος στόχος για την άμυνα παραμένει ο Πορτογάλος Ρούμπεν Σεμέδο της Βιγιαρεάλ, παρότι η υπόθεση παραμένει δύσκολη, ενώ στην επίθεση το τοπίο παραμένει θολό, μετά το πάγωμα στις επαφές με την πλευρά του Σουηδού Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος δεν βιάζεται να πάρει την τελική του απόφαση. Παράλληλα η αναζήτηση συνεχίζεται και για έναν αναπληρωματικό κίπερ που θα πλαισιώσει τον Ζοσέ Σα, ενώ εντός της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις και στο θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη.

μεταγραφέςΟλυμπιακόςποδόσφαιροΜπρούνοSuper League 1