Αθλητισμός|17.06.2019 10:52

ΑΕΚ: Ψάχνει τη φόρμουλα για τον Μάρτινς, «αγκάθι» η επιστροφή του Αλεφ

Σταύρος Καζαντζόγλου

Όλα του…γάμου δύσκολα. Η ΑΕΚ έχει στραφεί στην πορτογαλική αγορά για να βρει κάποιους από τους παίκτες που θα εξυπηρετήσουν το σχέδιο του Καρντόσο, αλλά μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα. Ηδη, το «ethnos.gr» σας ενημέρωσε για το «κόλλημα» στις επαφές με τον Ζεράλδες, που αφορά το ύψος της οψιόν αγοράς του Πορτογάλου μέσου από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ωστόσο, μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα ούτε για τον Φάμπιο Μάρτινς. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος (με πορτογαλική υπηκοότητα) αριστερός ακραίος, έχει αναδειχθεί από τον Καρντόσο ως ιδανική περίπτωση για το σχέδιο του. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα και μια από τις αιτίες, φαίνεται πως είναι ο…Αλεφ. Πορτογαλικά δημοσιεύματα αποκάλυψαν τη δυσαρέσκεια της διοίκησης της Μπράγκα για τον Μάρτινς, ελέω του πρώην χαφ της ΑΕΚ.

Στην Μπράγκα εμφανίζονται χολωμένοι, επειδή η ΑΕΚ δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Αλεφ, καίτοι είχαν φτάσει σε διαπραγμάτευση για τη μείωση της (από 1,8 εκατ. ευρώ, σε 1 εκατ. ευρώ). Λέγεται μάλιστα, ότι αξιώνουν διαφορετικά ποσά για τον Μάρτινς σε κάθε κουβέντα με την ΑΕΚ. Πάντως, ο προπονητής της Μπράγκα, Αμπελ Φερνάντο δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του τον Μάρτινς για τη νέα χρονιά και αυτό κάνει την ΑΕΚ να αισιοδοξεί.

ΑΕΚποδόσφαιροΦάμπιο ΜάρτινςΑλεφ Σαλντάνια