Αθλητισμός|17.06.2019 14:44

Αρης: Δυνατά φιλικά προετοιμασίας σε Ολλανδία και Βέλγιο

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο Αρης ετοιμάζεται να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, που έχει αυξημένες υποχρεώσεις και απαιτήσεις και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας στο Αρνεμ της Ολλανδίας. Ο Αρης θα αντιμετωπίσει κατά σειρά στις 4/7 τη Φορτούνα Σιτάρντ, στις 6/7 την Γάνδη στο Βέλγιο και στις 12/7 την PSV Αϊντχόφεν. Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη θα δώσει και το τελευταίο φιλικό πριν τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, κόντρα στον Ατρόμητο, στις 18/7 στο Κλεάνθης Βικελίδης

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:  Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει το πρόγραμμα των τριών φιλικών αγώνων στη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας μας στην περιοχή του Άρνεμ της Ολλανδίας.

- FORTUNA SITTARD - ARIS FC (04/07/2019, 18:00), City of Sittard / Netherlands

- KAA GENT - ARIS FC (06/07/2019 - 16:00), Sport Complex of Drongen / Belgium

- PSV NV - ARIS FC (12/07/2019 - 19:00), Tavenu Sparta - Oosterhout Sport complex / Netherlands

(Ολες οι ώρες είναι τοπικές)

Στην Ελβετία για την κλήρωση

Ο ισχυρός άνδρας του Αρη, Θόδωρος Καρυπίδης, μαζί με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Παντελή Ζουμπούλη, θα εκπροσωπήσουν την ΠΑΕ Αρης στην κλήρωση της Τετάρτης (19/06) για τον 1ο και 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, στη Νιόν της Ελβετίας. Ο Αρης επιστρέφει στην Ευρώπη και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του. Στην φάση αυτή θα βρίσκεται στους ισχυρούς και με μια καλή κλήρωση δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

Αρηςποδόσφαιρο