Αθλητισμός|17.06.2019 18:00

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Ουάιλι (pic)!

Newsroom

Ο Τζέικομπ Ουάιλι είναι και με τη... βούλα ο πρώτος παίκτης που αποκτά ο Παναθηναϊκός στο καλοκαιρινό παζάρι καθώς μολονότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από την ΚΑΕ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ουσιαστικά επισημοποίησε τη μεταγραφή του. Το απόγευμα της Δευτέρας (17/6), ο επικεφαλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε πλήρως το σχετικό ρεπορτάζ, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον Ουάιλι ντυμένο στα χρώματα του «τριφυλλιού».

Ο 25χρονος ψηλός που φέτος σε επτά συμμετοχές στη Euroleague είχε διψήφιο αριθμό πόντων ανά ματς (10π. σε 21:38) ήταν η πρώτη επιλογή του τεχνικού των «πρασίνων» Ρικ Πιτίνο και οι διαπραγματεύσεις μαζί του προχώρησαν γρήγορα. Πρόκειται για έναν παίκτη με αθλητικά στοιχεία και ταχύτητα αλλά και σουτ από μέση απόσταση. Μπορεί να μαρκάρει και ψηλούς και κοντούς αντιπάλους, ενώ θεωρητικά μπορεί να παίξει και στο «4» καθώς βασική του θέση είναι αυτή του σέντερ.

Ο Ουάιλι αποτελεί την πρώτη προσθήκη των νταμπλούχων Ελλάδας ενόψει της νέας σεζόν και στον Παναθηναϊκό δείχνουν πως είναι έτοιμοι να κάνουν από νωρίς τα... χτυπήματά τους στην αγορά.

Δείτε την ανάρτηση του Γιαννακόπουλου:

Δημήτρης ΓιαννακόπουλοςμπάσκετΠαναθηναϊκόςΤζέικομπ ΟυάιλιBasket League